- Konular
- 17
- Online süresi
- 15g 61611s
- Reaksiyon Skoru
- 123
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 127
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 1,014
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Karayip Korsanları serisini izleyenler muhtemelen etkilenmiştir ve korsan oyunlarına karşı bir ilgisi vardır.
Pirates of the Caribbean Online oyununu bugün sizlere tanıtacağım
öncelikle sitesi:
h t t p : / / p i r a t e s o n l i n e . g o . c o m
Siteye girip üye olduktan sonra oyunu indiriyoruz. Siteden indirirken oyun 2mb gibi bir şey, oyunu kurduktan sonra kendisi oyunu indirip hazır hale getiriyor. Oyuna ilk başladığımızda Jack Sparrow bizi karşılıyor ve çeşitli görevler yapıyoruz.
Türkler için bir Facebook Fan Sayfası açtım, oynayanların sayfayı beğenip oyun içinde birbirleriyle iletişim kurması için bir sayfadır.
w w w . f a c e b o o k . c o m / K a r a y i p K o r s a n l a r i O n l i n e T R
Eğer oyunu oynuyor veya oynamak istiyorsanız bu konunun altına yorum atın.
Oyun içinden bir görüntü :
Karayip Korsanları serisini izleyenler muhtemelen etkilenmiştir ve korsan oyunlarına karşı bir ilgisi vardır.
öncelikle sitesi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
h t t p : / / p i r a t e s o n l i n e . g o . c o m
Siteye girip üye olduktan sonra oyunu indiriyoruz. Siteden indirirken oyun 2mb gibi bir şey, oyunu kurduktan sonra kendisi oyunu indirip hazır hale getiriyor. Oyuna ilk başladığımızda Jack Sparrow bizi karşılıyor ve çeşitli görevler yapıyoruz.
Türkler için bir Facebook Fan Sayfası açtım, oynayanların sayfayı beğenip oyun içinde birbirleriyle iletişim kurması için bir sayfadır.
w w w . f a c e b o o k . c o m / K a r a y i p K o r s a n l a r i O n l i n e T R
Eğer oyunu oynuyor veya oynamak istiyorsanız bu konunun altına yorum atın.
Oyun içinden bir görüntü :
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 35
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben bu oyunu indirdim çokda güzel bir oyun eğlenceli ama oyun belli bi yerden sonra paralı hale geliyor ve türk olmadığı için yabancılarda kendi aralarında takılıyo yanlız oluyosn oyunda çok zevkli olmuyor
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yararlı Konu..
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 25
- TM Yaşı
- 13 Yıl 19 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben bu oyunu indirdim çokda güzel bir oyun eğlenceli ama oyun belli bi yerden sonra paralı hale geliyor ve türk olmadığı için yabancılarda kendi aralarında takılıyo yanlız oluyosn oyunda çok zevkli olmuyor
Haklı...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)