HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Oyunu açarken bu hatayı alıyorum, acil yardımınız gerekiyor.
Oyunu açarken bu hatayı alıyorum, acil yardımınız gerekiyor.
[h=2][/h]
- Oyunu Uninstall yapın.
- Cookies ve temp klasörlerini temizleyin.
- Başlat>Çalıştır>regedit açılan pencerede Ctrl+F yaparak arama penceresini açın CrossFire kelimesini aratın çıkan sonuclarda crossfire.exe'ye sağ tıklayarak silin.
- Bilgisayara reset atın.
- Antivirüs ve Güvenlik Duvarını devre dışı bırakın.
- Oyunu bilgisayarınıza kurun.
- "Ctrl+Alt+Delete" ile görev yöneticisini açın , işlemler sekmesine tıklayın PnkBstrA.exe ve PnkBstrB.exe işlemlerini sonlandırın.
- Oyunu çalıştırın ve patchleri atmasını bekleyin.
Cookies ve temp klasörü nerede ?
Bu klasörlere ulaşmak için: Bilgisayarım > disket c > Document and settings > burada Adminstrator , All users , ve bilgisayarın kullanıcısının ismi bu üçüne bakın içlerinde cookies ve temp klasörü gördüğünüzde girin ve içindekileri silin.
Eğer hala olmuyorsa sorun bilgisayarınızın işletim sisteminden veya oyunun patch-bakım çalışmalarından dolayı kaynaklanıyordur acele etmeyin ve sabırla bakımın bitmesini bekleyin
Bu klasörlere ulaşmak için: Bilgisayarım > disket c > Document and settings > burada Adminstrator , All users , ve bilgisayarın kullanıcısının ismi bu üçüne bakın içlerinde cookies ve temp klasörü gördüğünüzde girin ve içindekileri silin.
Eğer hala olmuyorsa sorun bilgisayarınızın işletim sisteminden veya oyunun patch-bakım çalışmalarından dolayı kaynaklanıyordur acele etmeyin ve sabırla bakımın bitmesini bekleyin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)