HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
///
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadslar verecegm lınkden ındırın ıcınde setup var vısıua 2010 onu isteyn kurusun once kurmadan hackı calstrmayı deneyın calısmazsa onu kurun ısteyen o setup u taratabılır ben kullandım sımdı resmını yayınlayacagım calıstgna daır....
![]()
ozellıklerı resımdedır hersey var :ka19:
actıve etmeyı anlatıyorum hackı actıgınzda actıve clıck yazısı var koyu kahverengı ıle yazıyor ona tıklayın ve sızı yonlendırılen sıtenın uzantısını
yanı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu adresı google fırefox---google crome----ınternet explorer den acın ve clıck here yazıyor ona tıklayın bı sıteye yonlendrılecksınz orda sag ustte sayı sayacak o bıtınce skıpp add yazck ona tıklayın 3 tarayıcıdanda bunu yaoın mutlaka actıve olacaktr300 second yazan yerde fnısh yazısı yazacktr Smile sonra oyuna patcher den wın 7 ve vıstalar yonetıccı olarak calıstrsın xp olanlar ıse normal olark patcherden oyuna gırsın ınsertle acılır
gerısı sıze kalmıs kolay gelsın
virüs vardır isteyen indirir isteyen indirmez sorumluluk kullanıcıya aittir
download lınkı :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virustotal linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
+ repi çok görmeyin
lan nie benden alıntı yapyn adıgesaw kılıtle bu konuyu bu benm konum resım ble benım
http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2393761-22122012-23122012-a.html konu orjınalı burda
anan bo konuya dahıl olmasını ıstemıyorsan o konuyu edıtle yoksa kotu seyelr olacak ...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)