HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadslar verecegm lınkden ındırın ıcınde setup var vısıua 2010 onu isteyn kurusun once kurmadan hackı calstrmayı deneyın calısmazsa onu kurun ısteyen o setup u taratabılır ben kullandım sımdı resmını yayınlayacagım calıstgna daır....
burdan ındrın vırus total sıtesı calısmıyor
yoksa eklıcektım actıve etmeyı anlatıyrum
actıve etmeyı anlatıyorum hackı actıgınzda actıve clıck yazısı var koyu kahverengı ıle yazıyor ona tıklayın ve sızı yonlendırılen sıtenın uzantısını
yanı
bu adresı google fırefox---google crome----ınternet explorer den acın ve clıck here yazıyor ona tıklayın bı sıteye yonlendrılecksınz orda sag ustte sayı sayacak o bıtınce skıpp add yazck ona tıklayın 3 tarayıcıdanda bunu yaoın mutlaka actıve olacaktr
300 second yazan yerde fnısh yazısı yazacktr
sonra oyuna patcher den wın 7 ve vıstalar yonetıccı olarak calıstrsın xp olanlar ıse normal olark patcherden oyuna gırsın ınsertle acılır
gerısı sıze kalmıs kolay gelsın
içinde bunu oku yazn bı dosya var onemlı okuyn onu hadı klay gelsn
vırus total budur arkadslar cfpro nun hacklerınn hepsınde vırus vardır bundada var ama gordugunz gıbı ben kendı bılgısayarımda kullandm sureklı kullanyorum zaten vıruslu dıye konuyu kılıtlemeyın
ozellıkle adıgesaw sen hc kılıtleme senn paylaştıgın cfpro dada vardı ki o karazından denen elemandada vardı konuyu kıtlemeyın
ARKADASLAR 2.İNDRME LINKINDE 4MB LIK DOSYADA BIR EXE PROGRAMI VAR ONU KURUN SONRA DGER İŞLEMLERİ YAPIN
BAKIN BEN YAPTIM VE MENU GELDI SIZDEDE GELECEKTR KOLAY GELSN
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(visualsiz) visual2010+++ yok
visual 2010 +++ var burdan ındrın vırus total sıtesı calısmıyor
yoksa eklıcektım actıve etmeyı anlatıyrumactıve etmeyı anlatıyorum hackı actıgınzda actıve clıck yazısı var koyu kahverengı ıle yazıyor ona tıklayın ve sızı yonlendırılen sıtenın uzantısını
yanı
bu adresı google fırefox---google crome----ınternet explorer den acın ve clıck here yazıyor ona tıklayın bı sıteye yonlendrılecksınz orda sag ustte sayı sayacak o bıtınce skıpp add yazck ona tıklayın 3 tarayıcıdanda bunu yaoın mutlaka actıve olacaktr
içinde bunu oku yazn bı dosya var onemlı okuyn onu hadı klay gelsn
vırus total budur arkadslar cfpro nun hacklerınn hepsınde vırus vardır bundada var ama gordugunz gıbı ben kendı bılgısayarımda kullandm sureklı kullanyorum zaten vıruslu dıye konuyu kılıtlemeyın
ozellıkle adıgesaw sen hc kılıtleme senn paylaştıgın cfpro dada vardı ki o karazından denen elemandada vardı konuyu kıtlemeyın
ARKADASLAR 2.İNDRME LINKINDE 4MB LIK DOSYADA BIR EXE PROGRAMI VAR ONU KURUN SONRA DGER İŞLEMLERİ YAPIN
BAKIN BEN YAPTIM VE MENU GELDI SIZDEDE GELECEKTR KOLAY GELSN
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)