Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Sniper dersi diyince herkese 1-2 sayfayı doldurcak yazı yazcam gibi geldiğini biliyorum ama pek öyle olmicak.
Neyse derse geçelim..
Malzemeler
Tahta kalemi
Bilgisayar
Mouse
Cross Fire
Müzik
Tahta kalemi ve müzik neden lazım anlamayanlar olabilir.
İlk olarak herhangi bir bölüme girip sniper'ın kırmızı noktası nerdeyse oraya tahta kalemimizle görünür bir nokta koyuyoruz ve böylelikle ekranın tam ortasını belirlemiş oluyoruz, yani nereye ateş ediceğimizi görmüş oluyoruz.
Peki savaştayken ne yapcaz?
Savaştayken o nokta ile adamlara nişan alıp mouse'nin sağ ve sol tıkına aynı anda basıp adamları rahatça öldürcez. Ama sakın önce sol sonra sağ yapmayın aksi taktirde adam koşup nişan aldığınız yerden ayrılmış olur. Bu yüzden en iyi çözüm iki tıka aynı anda basmak.
Tabi bu taktikle ilk oynayışınızda team kill yapcanızı düşünmeyin.
Bu taktik bile pratik istiyor. Size önerim ustalaşana kadar ölesine bir char açıp ona AWM almanız ve Monaco'da TDM oynamanız.
Bütün bunları yaparken müzik açmayı unutmayın. Müzik sayesinde pustuğunuz zaman sıkılmassınız ve beklemekten üşenmessiniz.
Hemde beni gaza getiriyo müzik. 
Sniper dersi diyince herkese 1-2 sayfayı doldurcak yazı yazcam gibi geldiğini biliyorum ama pek öyle olmicak.

Neyse derse geçelim..
Malzemeler
Tahta kalemi
Bilgisayar
Mouse
Cross Fire
Müzik
Tahta kalemi ve müzik neden lazım anlamayanlar olabilir.

İlk olarak herhangi bir bölüme girip sniper'ın kırmızı noktası nerdeyse oraya tahta kalemimizle görünür bir nokta koyuyoruz ve böylelikle ekranın tam ortasını belirlemiş oluyoruz, yani nereye ateş ediceğimizi görmüş oluyoruz.
Peki savaştayken ne yapcaz?
Savaştayken o nokta ile adamlara nişan alıp mouse'nin sağ ve sol tıkına aynı anda basıp adamları rahatça öldürcez. Ama sakın önce sol sonra sağ yapmayın aksi taktirde adam koşup nişan aldığınız yerden ayrılmış olur. Bu yüzden en iyi çözüm iki tıka aynı anda basmak.
Tabi bu taktikle ilk oynayışınızda team kill yapcanızı düşünmeyin.
Bu taktik bile pratik istiyor. Size önerim ustalaşana kadar ölesine bir char açıp ona AWM almanız ve Monaco'da TDM oynamanız.Bütün bunları yaparken müzik açmayı unutmayın. Müzik sayesinde pustuğunuz zaman sıkılmassınız ve beklemekten üşenmessiniz.
Hemde beni gaza getiriyo müzik. 
Son düzenleme:
Kesinlikle alıntı değildir ellerimle yazdım. Birde konu sabitlenirse iyi olur. 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)