farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Metİn2 torrent ½99.4 hatasi yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orhunt1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

metin2 yi en az 2 yıldır oynuyorum bugün gmler serveri kapattı bakım var diye altta server shutting down yazdı neyse. sonra 30 dk sonra oyuna girdim patchi yükledi ve torrente geldi torrent önce yüklendi ve ½99.4 te takıldı sonra indirme hızı düşmeye başladı şuanda indirme hızı ½0.01 ve arada bir 0 a düşüyor ayrıca şuanda (en az 45 dkdır bekliorum)indirilme ½0.01 artmış yani ½99.5 olmuş acil yardım eder misiniz ???:(

KardeŞ bnde metİn2 temİzlİkten sonra aÇtiĞimda bu sorunla karŞilaŞtimm .. Torrent aÇtiĞiimda İlk sayaÇ 99.0 oluyor 2.sayaÇ İse 49.5 de takiliyor ve İlerlemedİ baya bkledİm 3saat felan sonra İndİrme hizi artmaya baŞladi ve daha sonra 1.saya. 8.2 oldu 2.sayaÇ 54.1 oldu ve İndİrme hizi 0.0kb.s olarak gÖrÜnÜyor İlerlemİyor ama gÖnderme hizii 1,2.3.4.5 olarak deĞİŞİyor ve gÖnderme hzinin altindakİ eŞler bÖlÜmÜ varya orasi İlerlİyor ondan dolayi bnde bklİyorum İnŞlh aÇilir:(

arkadaslar:

oyununuz yerel disk D'de ise c'ye taşıyın.

Eğer c'de ise yinede sorun cıkıyorsa Klasorun adını metin2_turkey olarak değiştirin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri