Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

oyunvps DOLANDIRICIDIR !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan benomizma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 286

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oyunvps den server aldım 2 saate teslim ederiz dediler 3 gun oldur zar zor sw actırttım sonra ii guzel gidio derken 1. günün sonunda sw kapandı 1 saat acik duruo sonra kapanıodu sw . site de msql veri tabanı hatası verior isterseniz bakın www.radar-mt2.tk iste bunlara durumu anlattm ticket attm 1 hafta oldu cevap yk server hala kpalı bni boyle dolandırdılar paramı aldılar sonra sw yi kapadılar . oyunvps yi kimseye önermem dikkatli oln . simdi DELETEHOSTİNG den server aldım bugun acılmasını bekliorm insallah bunlar acarlar . Furkan Şibir deletehostingi herkese öneriorm cok ilgili isini iyi yapıolar . bana gore işleri ciddiye alan tek bilişim o www.deletehosting.com herkese öneririm hem ucuz hemde 1 gunde sw elinde . YANLISSAM ASAGIYA MESAJ BIRAKIN NERDE YANLIS OLDUGUMU !! :mad::mad::mad::mad::mad::ka19::ka19::ka19::ka19:

Oyunvps hakkında böyle diyorsun da belki sen yapmadın yanlış bir şey yaptın hani ner de kanıtların ?

Kanıt koymasssan hiç bir inandırıcılığı yok kardeşim artı olarak konun kitlenir 24 saat içinde kanıt ekle

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri