DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Euro Truck 2 Simulator İnceleme | Puanlama | Vizit23

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 710
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Euro Truck Simulator 2, SCS Software tarafından çıkarılmış olan bir tır simulasyonu oyunudur. 19 Ekim 2012'de çıkmıştır olan oyun günümüz Avrupa'sını temel olarak alıyor...Gerçek haritalar, ünlü yapıtlar v.s çok gerçekçi bir oyun olarak karşımıza çıkıyor...

Gelelim oyunun içeriğine; Oyun bu sefer Türk hayranlarını unutmamış ve Türkçe dil desteği de çıkarmış...Oyun baştan aşağı Türkçe...Oyunu açtığımızda İsim , şirket ismi , hangi şehri merkez alacağımız gibi boşlukları doldurup başlıyoruz...
İlk başlarda tek seferlik işlere çıkıyoruz...Arabamız olmadığından...Nakliye Piyasası menüsünden tek seferlik işi seçtiğimizde bize teklifler sunuluyor...En yüksek ücretliyi seçmenizi tavsiye ederim...
Seçtikten sonra kendimizi tırın içinde buluyoruz...Dorseyi taktıktan sonra yollar bizim :) Yolda kaza yapmamaya dikkat etmeliyiz çünkü kazada -400 Euro ceza kesiliyor ve bu cebimizden gidiyor...Daha sonra kırmızı ışık ihlali hız sınırını aşma v.s çok renkli bir oyun ve ilgi çekici...İlerledikçe banka bize kredi veriyor...100.000 Euro günlük 2.500 civarı bir ödemesi var onunla tır alıp daha fazla ücret karşılığı çalışabiliyorsunuz...Artık 3-4 levele geldiğinizde bankadan mesaj geliyor 400.000 Euroluk kredi alabilirsiniz diye...Ben onu aldım ve 100bin euroluk borcumu kapattım ardından garajı genişlettim ve yeni bir tır daha aldım...Bu tır için bir şöfor buldum ve 2 kişi çalışıyoruz şu an şirkette günlük 5.600 euro bankaya kesiliyor ama kazanç 10-15 bin euro civarı...Her level atladığımızda becerileri verebiliyoruz...Bu beceriler sayesinde uzun yollara (250km giderken 350km ye gitme), kimyasal maddeler taşıma ( Ücretler artıyor) gibi beceriler de mevcut...Oyun şahsen beni bağımlısı yaptı orada sanki gerçek hayat varmış gibi...Oyunun boyutu fazla değil 500mb gibi bir şey...Çok aşırı iyi grafikler de istemiyor...Yani bilgisayarım kötü ama eğlenceli oyun arıyorum diyorsanız bu oyun tam size göre...

İş bulma ekranından bir resim:

h4r3l.jpg

Beceriler ekranından bir resim:

h4r3v.jpg

Oyundan Görüntü:

h4r4b.jpg

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Minimum sistem gereksinimleri:
İşletim sistemi :Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7
İşlemci : Core 2 Duo E4600 2.4GHz ya da Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
RAM : 2 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 2 GB
Ekran kartı :GeForce 7600 GT 256MB ya da Radeon X1300 256MB

Puanlama:
Benim Puanlamam: Grafik 8.2/10 Ses:9.1/10 Oynanabilirlik:9.5/10 Genel:8.8/10

Not:Oyunların incelemesi tamamen bana aittir.Hiç bir yerden alıntı değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri