Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

general hack güncel 21.12.2012cemkarataş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sendrol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

meraba arkadaşlar size bu gün general hackı paylaşacağım öncelikle size şimdilik özlellik sayim duvardan vurma+ duvara girme+hızlı bıçak+sekmeme+hızlı jarjör varda var şimdi hileye gelelim öncelikle masaüstüne dosyayı atın ardından vista lar yönetici olarak çalıştırsın çalıştırın ardından 5 sn bekleyin ilk açtığınızda 1 sn de donucaktır donmaması için internetin geçmişini silmeniz gerekiyor geçmişini silin o zaman açlacaktır ardından activiton chick here gibi bi yazı olcak orda tıklayın açılan internet sayfasını alta alın pacther cf den oyuna girin menü gelicektir link bu dur yeni upload ettim saygılarımla cem karataş bi rep i çok görmeyinbu da o
alsanahack.bmp
tti gördüğünüz gibi vürüs yoktur he bide çalışmıyo diyenler çoktu ben nasıl kullanıyom peki :)))))))) üstüne basa basa aktif olumyo demeyin aktif oluyo ama siz internet geçmişini silin bak inanmıyosanız başka fotolar da atim. 3 tane yetmez se daha da atim :DDDDD
alsanahile.bmp
oldu mu kardeşlerim bu da 1 sn da donuyo diyen arkadaşlara gelsin
cemkaratah.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri