Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Satış # Destek Elemanıyım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EastBLoooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 448

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Adınız : Doğukan
Soyadınız : Kırık
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :Adana
Günlük Online Süreniz :6-7 Saat
Özellikleriniz : Metin2 Destek ve Satış Elemanıyım.. Her türlü desteği verebilirim..İnsanlık hali yapamadığım yerdede araştırmacı kişiliğim devreye girer.
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler): Metin2 Satış Destek
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):
Aslında benim için fark etmez.. Bu işi vericek kişiye bağlı yani isterse para karşılığı çalıştırır isterse sunucu karşılığında çalıştırır..Benim çalışma amacım bu işi seviyorum zaman ayırıyorum ve bu bölümdeki eksikliklerimi gidermektir.
Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri:
ErciyesNetwork,AnkSoft,İnovasyonsoft,ErciyesBilişim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : eastbloood@turkmmo.com
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler:
Eleman arıyan firma yetkilileri lütfen benimle iletişime geçerse sevinirim..Derslerden dolayı yaklaşık 3-4 aydır ara vermiştim bu işe 2 sene Erciyesnetwork'de çalıştım...Ara verdiğim için bu konudaki bazı küçük eksikliklerimi tamamlamak amacıyla ve yaptığım işi sevdiğimden dolayı tekrar işe başlamak istediğimden bu konuyu açtım.. Okuyan okumayan ekleyen eklemeyen herkese teşşekürler..Ben yalan söleyemem yukardada belirttiğim gibi evet ara verdim belli bir süre bazı küçük eksiklerim olabilir insalık hali ama buradada araştırmacı kişiliğim devreye giriyor..Araştırmayı denemeyi çok severim..Sizlerle iyi işler yapacağımızı düşünüyorum...

Tamamda güncel atiyorum yaptığım başka bişe yok.. Konu çok geriye düşüyor.Lütfen Cevaplarınızı bekliyorum..Yorum atın...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri