mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
Hikaye Ekle

Yardim edİn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
ya ben yanlışlıkla c:/kullanıcılar/mert/appdata ve c:/kullanıcılar/default/appdata klasörlerinin bir kısmını sildim ve şimdide microsoft visual c++ gibi programlarda yüklerken "Error 1606.%PUBLIC%\Desktop\ ağ konumuna erişilemedi diyo silinen dosyayı geri getirme derseniz denedim de ondada dosya dosya klasör klasör değil yani hepsini teker teker birleştirmem gerek hangisinin olup olmadığını bilmiyorum formatsız bi yolu varmı ? :m33::m33::m33::m33::m33::m33::m33:

ya ben yanlışlıkla c:/kullanıcılar/mert/appdata ve c:/kullanıcılar/default/appdata klasörlerinin bir kısmını sildim ve şimdide microsoft visual c++ gibi programlarda yüklerken "Error 1606.%PUBLIC%\Desktop\ ağ konumuna erişilemedi diyo silinen dosyayı geri getirme derseniz denedim de ondada dosya dosya klasör klasör değil yani hepsini teker teker birleştirmem gerek hangisinin olup olmadığını bilmiyorum formatsız bi yolu varmı ? :m33::m33::m33::m33::m33:
:m33::m33:

Geri getirmeyi denediysen ve işe yaramadıysa klasörleri internetten bulup indirmeyi dene diyeceğim saçma olacak.Çünkü herkezin bilgisayarı kendine özel.Malesef formatlık :(

off aslında atarım da içinde 2 tane yüksek boyutlu oyun var cdside yok onları biyere atmam lazım :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri