Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

PBDO BOT crack "zdfsh"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zdfsh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 422

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben bir çok crack yöntemini denedim ama şu ana kadar pek fazla faydasını göremedim en fazla 3 saat çalışıyor.
Benim kendi keşfettiğim crack sayesinde dün 14 saat açıktı şu andada 4 saattir açık.
Gelelim crackin nasıl yapıldığına:
Aslında çok basit ama bunun için en az 3 tane forum hesabına ihtiyaç var.

PBDO BOT a giriyoruz, ardından normal olarak forum bilgilerimizi giriyoruz.
Kendisi yaklaşık 1 saat kasıyor sonra p88 hatası alıyorsunuz buraya kadar her şey normal artık iş buradan sonra başlıyor.

Botu kapatmıyoruz yani p88 hatası aldığınızda sol üstten 2. forum hesabınıza girin ve botu başlatın. Bu kadar
Önemli noktası hatayı aldığınızda botu kapatmayın açıkken başka bir forum hesabıyla botu kullanın.

Not: Eğer 2. hesaptada hata verirse bu sefer 3. sü devreye giriyor ve artık sınırsız olarak kullanabiliyorsunuz.
1-2 gün sonrasında artık 3. hesaba gerek kalmıyor.

Uyarı: s3db dosyasını sakın silmeyin...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Birde alıntı yaparsanız "prosav" dan alıntıdır diye eklerseniz sevinirim.

Okadar Ugraşacagına Botu Aç sonra : : Access granted! You logged in for the 0. time. Yazısı Çıktı Notepad++ ile pbdo-bot.s3db dosyasını aç ve orada bulunan ' tableaccountsaccountsSTX ' Yazısını sil ve kaydet Tabi bunları yapmadan önce pbdo-bot.s3db yedegini al bunları yapıp kaydettıkten sonra start tusuna bas ve sınırsız kassın ama her botu kullandıgında bu işlemi tekrarlaman lazım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri