Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
:005::005::005:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bırak bilo bu işleri ws 3-0 yenilinçe 50-0 yazıp arkana bakmadan kaçdıgını herkez gördü sen işde böyle savaşlarda savunmasız anını yakalayıp ss alıp atarsın marifet gibi ws gelinçe 5-1 3-0 yanilip daha laf yaparsın suranı al real ile ws at yiyorsa haa bu marivetse bak bu forumu takip et ben benim savaşçımla senin surana 80 k ruh ataçam
HAMLE 40 K KILIÇ ÇEVİRMEDE 45 K ATTIM AMA ONU ATMAYA GEREK YOK NASIL OLSA PEK Bİ FARK YOK SONUCTA BİR SKİLE GİDİYOR NE ÖNEMİ VAR DİMİ ? :m08:
bırak bilo bu işleri ws 3-0 yenilinçe 50-0 yazıp arkana bakmadan kaçdıgını herkez gördü sen işde böyle savaşlarda savunmasız anını yakalayıp ss alıp atarsın marifet gibi ws gelinçe 5-1 3-0 yanilip daha laf yaparsın suranı al real ile ws at yiyorsa haa bu marivetse bak bu forumu takip et ben benim savaşçımla senin surana 80 k ruh ataçam
zemhericim sen kendi yoluna git şerefle alakalı senle alakalı değil ha diorsun şeref benim kankam banane oda benim surama daldı bende savaşcıyla ona daldım sonucta bu cıkdı ayrıca şerefin savunması vardı taksaydı beni ilgilendirmio ha diorsun ya 80 k atcakmışsın bana bekliyorum nasıl atcaksın =)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)