HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hayır kasma yok 150-180 log larim diyer sürümünde böyle bi sorun yoktu.
Crossfire Teknik Yardım
Bölümünden Yardım alabilirsin.
dediğin herşeyi yaptıım ama active oldu dio run yazmıyo programları da indirdimm![]()
explorer 'den dene.
hileyi kullanmaya basladıktan sonra failed connection server hatası amaya başladım nette arastırdım hilelerin virüs nedeniyle oyun çalışmasını etkilediği ve pc ye bulaştıktan sonra hile kapalı iken bile işleminin devam etmesi yuzunden hilesiz oynadıgım halde aynı hatayı alıyordum eger benim gibi olanlar varsa eset ile veyabaska bir programla pc nizi temizleyin ve reset atin sorununuz çözülecektir saygılar !
hileyi kullanmaya basladıktan sonra failed connection server hatası amaya başladım nette arastırdım hilelerin virüs nedeniyle oyun çalışmasını etkilediği ve pc ye bulaştıktan sonra hile kapalı iken bile işleminin devam etmesi yuzunden hilesiz oynadıgım halde aynı hatayı alıyordum eger benim gibi olanlar varsa eset ile veyabaska bir programla pc nizi temizleyin ve reset atin sorununuz çözülecektir saygılar !
ilgin için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)