Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

yenı 19.12.2012 hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammettsuper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar kara zından falan dıye bagrıynuz kac gundur benm hack sıtem var form sıtesı gelın oraya bugun bır hack paylastım burda

suan calısıyor eger calısmazsa yuzume tukurun bukadrda netim sadce forma ust kısımdan regıstere basarak uye olacaksınz .. kesınlıkle ban yeme soz konusu bıle deıldır...
gelın ve artık benım farkımı gorun kımseden hayıryok sıze benden baska :)

acele edın ..... eger yalanım varsa bıdaha gün yüzü görmim :) bukadarda netim :)

resim de ekledım tarıh saate bakn :)
h1w0q.png

sen şimdi reklammı yapıon yoksa banamı öyle geliyor hack paylaşmak itiyorsan forumsuz bir hack paylaş bissürü dosya upload sitesi var illa senin formundan üye olmakmı lazım boş boş reklam yapma bildirildi...

hack paylaşıcaksan reklamsız paylaş kardeşim. Bak nurullah kardeşimizin paylaştıgı hackler hiç üye ol felan diyormu.Karizindan hack paylaş demelerini kıskanıp burda reklam yapıyorsun.Herkez karizindanın adam oldugunu bildigi için paylaş diye bagiriyorlar.Sen ise reklamcının tekisin Turkmmo bunlara nasıl izin veriyor anlamıyorum..

hack paylaşıcaksan reklamsız paylaş kardeşim. Bak nurullah kardeşimizin paylaştıgı hackler hiç üye ol felan diyormu.Karizindan hack paylaş demelerini kıskanıp burda reklam yapıyorsun.Herkez karizindanın adam oldugunu bildigi için paylaş diye bagiriyorlar.Sen ise reklamcının tekisin Turkmmo bunlara nasıl izin veriyor anlamıyorum..

şikayet ettim saden kardeşim ona böyle ezdirirmiyim kendimi karşında bebek olduğumu sanıyor :)

hile çalışıo beyler ışınlanma hilesi tek kullanımlık duvardan vurmada var ama client verio duvarın içine falan girmeyi açınca yinede teşekkurler kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri