Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bilişim Arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan youngg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 508

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kesinlikle emek bir server açmak istiyorum domain olsn herşeyini almış bulunmaktayım makinaya ilk ay ödeme yapacagım miktar 70 - 100 arası bişey serverın gidişatına göre özellikler arttırılıp ücret yükselebilir..

Kesinlikle " KALİTELİ " bir bilişimden alıcam onun için konun altına boş yorum yapmayın yorum yapan bilişimleri teker teker arıştırıp hafta sonuna kadar ödeme yapıp vps teslim almak istiyorum.

Fileslerin düzgün olması şarttır aynı zamanda UYKU MODU veya saldırı almaması lazımdır !!

Herkese İyi forumlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar kesinlikle emek bir server açmak istiyorum domain olsn herşeyini almış bulunmaktayım makinaya ilk ay ödeme yapacagım miktar 70 - 100 arası bişey serverın gidişatına göre özellikler arttırılıp ücret yükselebilir..

Kesinlikle " KALİTELİ " bir bilişimden alıcam onun için konun altına boş yorum yapmayın yorum yapan bilişimleri teker teker arıştırıp hafta sonuna kadar ödeme yapıp vps teslim almak istiyorum.

Fileslerin düzgün olması şarttır aynı zamanda UYKU MODU veya saldırı almaması lazımdır !!

Herkese İyi forumlar
www.mt2bilisim.com destek@mt2bilisim.com ekleyin konuşalım..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri