HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar kesinlikle emek bir server açmak istiyorum domain olsn herşeyini almış bulunmaktayım makinaya ilk ay ödeme yapacagım miktar 70 - 100 arası bişey serverın gidişatına göre özellikler arttırılıp ücret yükselebilir..
Kesinlikle " KALİTELİ " bir bilişimden alıcam onun için konun altına boş yorum yapmayın yorum yapan bilişimleri teker teker arıştırıp hafta sonuna kadar ödeme yapıp vps teslim almak istiyorum.
Fileslerin düzgün olması şarttır aynı zamanda UYKU MODU veya saldırı almaması lazımdır !!
Herkese İyi forumlar
Kesinlikle " KALİTELİ " bir bilişimden alıcam onun için konun altına boş yorum yapmayın yorum yapan bilişimleri teker teker arıştırıp hafta sonuna kadar ödeme yapıp vps teslim almak istiyorum.
Fileslerin düzgün olması şarttır aynı zamanda UYKU MODU veya saldırı almaması lazımdır !!
Herkese İyi forumlar
Son düzenleme:
www.mt2bilisim.com destek@mt2bilisim.com ekleyin konuşalım..Arkadaşlar kesinlikle emek bir server açmak istiyorum domain olsn herşeyini almış bulunmaktayım makinaya ilk ay ödeme yapacagım miktar 70 - 100 arası bişey serverın gidişatına göre özellikler arttırılıp ücret yükselebilir..
Herkese İyi forumlar
Son düzenleme:
www.mt2bilisim.com destek@mt2bilisim.com ekleyin konuşalım..
MSN Adresiniz Eklenmiştir .
MSN Adresiniz Eklenmiştir .
nesilhost.com
info@nesilhost.com Ys Belgesi:Ahmet Kuş Adına Kayıtlıdır En Hesaplısı İcin 1 gb sunucu 20 TL
Kaliteli bir firma arıyorsanız aşağıdaki linke bakabilirsiniz firma fotoğraflarımızada ulaşabilirsiniz.
www.deletehosting.com
info@deletehosting.com
0232 856 90 93
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...tingcom-amp-simdi-tanisma-fiyatimiz-21-a.html
www.deletehosting.com
info@deletehosting.com
0232 856 90 93
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...tingcom-amp-simdi-tanisma-fiyatimiz-21-a.html
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)