kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Assassin's Creed 3 | İnceleme | Vizit23

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 508
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Assassin's Creed serisinin 5.oyunu olan Assassin's Creed 3 Ubisoft tarafından geliştirilip Pc için olan versiyonu 23 Kasımda piyasaya sürüldü...Bu sefer geçen serilerden farklı olarak Ezio artık yok onun yerine Kızılderili çocuğu olan Connor'ı yönetiyoruz...

Oyunun motorunda pek bir değişiklik yok aslında yine tırmanma v.s gibi özelliklere sahibiz...Oyuna ek olarak sokaklarda at koşturma, köpekleri sevme , tavuklara yem verme gibi özellikler eklenmiş...Grafikleri fena değil gibi görünse de ara ara kutuların uçması farelerin birden kaybolması insanların birden belirmesi gibi buglar da dikkatimizden kaçmıyor...Oyun Amerikan Devrimini konu alıyor...Oyunda kolonilere yardım ediyoruz koloni içerisinde düşmanlar çıkıyor onlarla savaşıyoruz v.s Ama en güzel yenilik Deniz savaşlarıdır herhalde...Deniz savaşları oldukça etkili bir görsellik sunuyor bize içindeki tayfa nın hareketleri v.s oldukça gerçekçi...Top kullanma gemi patlatma güçlü gemilere karşı savaşma...Oyun ilk olarak Connor'ın babasıyla başlıyor...Amerikaya gelişi yaptığı işler daha sonra Connor'ın çocukluğunu görüyoruz...Ve artık gerçek Assassinimizi oynatabiliriz...

Oyunda ateşli silahları kullanmamıza da izin verilmiş...At sürme beni pek etkilemedi açıkçası...Kullanımı biraz yapmacık gibiydi...Oyunda bir diğer güzel özellik kurtların gergedanların ve ayıların size saldırmasıdır herhalde...Kurt ve gergedan öldürmeyi başardım ama ayı öldürmeyi başaramadım açıkçası...Oyunun kötü yanlarından birisi de erken farkedilmemizdir herhalde ama hemen bir çadırın arkasından bile dolansınız kamufle olabiliyorsunuz...Desmondun hikayesi de bir yandan devam ediyor...Oyunu tavsiye ederim ama büyük beklenti içinde olmayın...

Minimum Sistem Gereksinimleri

Intel Core2Duo E8200 veya AMD Athlon II X4 620 İşlemci
512 MB Ekran Kartı
2 GB RAM
17 GB Harddisk Alanı

Puanlama

Benim Puanım | Bsc(Bölümsonucanavarı) Puanı

Grafik: 8.9/10 | 8.8/10

Ses: 9.1/10 | 9.0/10

Oynanabilirlik: 8.8/10 | 8.5/10

Genel: 9.0/10 | 8.6/10

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri