farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Metro 2033 İnceleme | Puanlama | Vizit23

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 584

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Rus yazar Dmitry Glukhovsky'nin Metro 2033 adlı romanından uyarlanan 4A Games tarafından geliştirilip piyasaya sürüldü...3 Mart 2010 yılında çıkan oyun çok harika grafik özelliklerine sahip...

Oyunu açtığımızda karşımıza bir masa çıkıyor daktilo v.s var...Oyunun Türkçe dil desteği yok fakat OyunÇeviri ekibinin hazırladığı Türkçe yama var...Bunun sayesinde hikayeyi tam olarak anlıyoruz...Oyun harika grafiklere sahip olduğundan sistem gereksinimi de o orantıda çok...

Minimum Sistem Gereksinimleri:
Çift çekirdek işlemci (Core 2 Duo veya daha iyisi)
DirectX 9, Shader Model 3 destekleyen ekran kartları (GeForce 8800, GeForce GT220 veya daha iyisi)
1GB RAM

h0jf0.jpg

Oyun yer altı metro istasyonlarında geçiyor...Metronun haydutlar ve yaratıklar tarafından istila edilmesini konu almakta...Oyunda büyük cephane sıkıntı yaşıyoruz...Zaten normali de o olsa gerek öyle bir mekanda öyle bir zamanda bol cephane olmasını bekleyemeyiz...Oyun senaryo yapısı olsun silahları olsun çok gerçekçi duruyor...Gaz maskeleri v.s filtre değiştirmeler ekranın nefesimizle buğulanması o korku ortamının yaratılması beni çok etkiledi...Oyunu oynarken ekrana bir yaratık çıkacakmış gibi korkuyla oynadım açıkçası....Bölümler o kadar kolay da değil doğrusu...2013 ün ilk çeyreğinde çıkması planlanan Metro:The Last Light tan beklentim büyük...THQ batmanın eşiğinde olması nedeniyle oyunu pek iyi duyuramadı ama oyun kendi kalitesiyle adından söz ettirdi...Şu aralar oyunu bedava dağıtıyor THQ nasıl bedava alırım diyorsanız: girip facebook sayfasınız beğenmeniz yeterli size kod veriliyor ve bu kodla steamdan indirip orijinal oynuyorsunuz...

Puanlamalar
Benim Puanlamam: Grafik:9.2/10 Ses:9.5/10 Oynanabilirlik 8.8/10 Genel:9.1/10
Bsc Puanlama: Grafik:8.0/10 Ses:8.3/10 Oynanabilirlik 7.6/10 Genel:8.0/10

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri