kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
romegames 1
romegames
mavzermete 1
mavzermete
lHezarfeNl 1
lHezarfeNl
TuZaKK 1
TuZaKK
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sonunda Köln (NiVa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NiVa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 924
Sonunda Köln'deyim..

Merhaba arkadaslar
Uzun suredir benim icin sıkıntı olan Köln'e vardım. Gezdim dolastim
güzel bi yer oldugunu gördüm. Özellikle sehri 2 ye bölen daha adını bile bilmedigim nehiriyle birlikte Rock'n Roll konser alaniyla [SIZE=3]yesilligiyle sehir manzarasiyl[SIZE=3]a harika bi yer oldugu kanaati[SIZE=3]ne vard[SIZE=3]ım. Korkuyorum ama hala Al[SIZE=3]man[SIZE=3]ca dil kursun[SIZE=3]a kayıt oldum
Mayıs'a kadar e[SIZE=3]ger basarabilirsem biraz Almanca[SIZE=3]'yi [SIZE=3]sökmeyi burada ye[SIZE=3]pyeni bi hayatim olacak. Sizleri se[SIZE=3]viyor[SIZE=3]um Turkiye'yi de seviyorum. Ama K[SIZE=3]öln'e mutlaka ugra[SIZE=3]yi[SIZE=3]n geziye derim. [SIZE=3]Cünki mu[SIZE=3]this [SIZE=3]b[SIZE=3]i yer.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE]

​

Hayırlısı neyse o olsun Niva

Reel Hayatında Başarılar Gelme İmkanım Olsaydı Görüşürdük :) Bu Aralar Maddi İmkan Sıkıntı :S

Sonunda Köln'deyim..

Merhaba arkadaslar
Uzun suredir benim icin sıkıntı olan Köln'e vardım. Gezdim dolastim
güzel bi yer oldugunu gördüm. Özellikle sehri 2 ye bölen daha adını bile bilmedigim nehiriyle birlikte Rock'n Roll konser alaniyla [SIZE=3]yesilligiyle sehir manzarasiyl[SIZE=3]a harika bi yer oldugu kanaati[SIZE=3]ne vard[SIZE=3]ım. Korkuyorum ama hala Al[SIZE=3]man[SIZE=3]ca dil kursun[SIZE=3]a kayıt oldum
Mayıs'a kadar e[SIZE=3]ger basarabilirsem biraz Almanca[SIZE=3]'yi [SIZE=3]sökmeyi burada ye[SIZE=3]pyeni bi hayatim olacak. Sizleri se[SIZE=3]viyor[SIZE=3]um Turkiye'yi de seviyorum. Ama K[SIZE=3]öln'e mutlaka ugra[SIZE=3]yi[SIZE=3]n geziye derim. [SIZE=3]Cünki mu[SIZE=3]this [SIZE=3]b[SIZE=3]i yer.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

​
Almanlar pek sıcak kanlı değiller ama :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri