Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

---Nostale Bazı Terimler---

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ejder098
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ejder098

Level 2
Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar bugün size nostaleye yeni başlayanlar için bazı terimleri paylaşacağım - konu daha önce
açılmış olabilir ALINTI DEĞİLDİR

SP 1,2,3,4 = oyundaki kartlara verilmiş isimdir iş seviyeniz 20 olunca sp1 i takabilirsiniz
CC=oyundaki kart taşıma itemidir bu saydede kartınıza + basıp CC sayesinde satabilirsiniz oyunun özell parası ile alınır
TT=oyundaki taşı incisidir bu sayede Motor,uçan hali gibi taşıtları ticarette kulanabilirsiniz
Lure=oyunda 10-15 ve üstü yaratığı toplayarak aynı anda kesmektir genellikle LOD da yapılır
LOD=60,70 lvl lerin kasıldığı iyi exp gelen bir maptır sadece aileniz ile katılmak mümkündür eskiden level sınırı yoktu fakat şimdi (bildiğim kadarıyla) 55+ lvl ler girebiliyor
Asas=oyundaki okçu karakterinin sp2 kartının ismidir
Sader =oyundaki Savaşçı karakterinin sp3 kartının ismidir
WK=açılımı Wildkeeper dır okçu karakterinin sp4 kartıdır

--------------------------------------------------------------------------------------

Konu daha önce paylaşılmış olabilir ben genel terimleri paylaşmak istedim umarım yardımcı olmuşumdur alıntı değildir.

yararlı konu tabiki merak eednelr ve yeni bşlayanlar için ben yeni başladığımda adamlar cc senden sader satılır diyodu bn pm atıp sader ne diyodum :D

So kİl kaÇ lwl sİn :d

55 levlim noldu

bunu bilmiomusunda sasırdım :D ha bide ismin ne oyunda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri