Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

---Nostale Bazı Terimler---

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ejder098
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar bugün size nostaleye yeni başlayanlar için bazı terimleri paylaşacağım - konu daha önce
açılmış olabilir ALINTI DEĞİLDİR

SP 1,2,3,4 = oyundaki kartlara verilmiş isimdir iş seviyeniz 20 olunca sp1 i takabilirsiniz
CC=oyundaki kart taşıma itemidir bu saydede kartınıza + basıp CC sayesinde satabilirsiniz oyunun özell parası ile alınır
TT=oyundaki taşı incisidir bu sayede Motor,uçan hali gibi taşıtları ticarette kulanabilirsiniz
Lure=oyunda 10-15 ve üstü yaratığı toplayarak aynı anda kesmektir genellikle LOD da yapılır
LOD=60,70 lvl lerin kasıldığı iyi exp gelen bir maptır sadece aileniz ile katılmak mümkündür eskiden level sınırı yoktu fakat şimdi (bildiğim kadarıyla) 55+ lvl ler girebiliyor
Asas=oyundaki okçu karakterinin sp2 kartının ismidir
Sader =oyundaki Savaşçı karakterinin sp3 kartının ismidir
WK=açılımı Wildkeeper dır okçu karakterinin sp4 kartıdır

--------------------------------------------------------------------------------------

Konu daha önce paylaşılmış olabilir ben genel terimleri paylaşmak istedim umarım yardımcı olmuşumdur alıntı değildir.

yararlı konu tabiki merak eednelr ve yeni bşlayanlar için ben yeni başladığımda adamlar cc senden sader satılır diyodu bn pm atıp sader ne diyodum :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri