mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Bu Fiata Bulunmaz Dedicated

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gamemaker32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 866
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

i3 işlemciye metin2 kurarsanız verim alamazsınız ek olarak fransa lokasyonlu ve fiyatı 70tl sadece web hosting amacı için uygundur

-16 GB DDR3 RAM
-Exsi 5.0
-2x1 TB SATA3 HDD
-i3 İşlemci 2.40-3.40 Ghz
-5 Adet ip
-----------------------------------------
70 TL ,diye biliyorum ben ?

Hayırlı satişlar.

samet nerde 70 tl özelden mesaj atıp veya alıntı olarak bildirirsen merak ettim ? hayırlı satıslar bu arada ama i3 çok düşük ayrıca 5 ip geriye kaldı 11 ip eklenebilir makınemi bilmıyorum ekleniyorsa en az 2-3 tl bir ıp etti 100 tl sonra 2 sata disk demişsiniz pek performans görstermez 25 tl de onlar olsa etti 150 tl 150 tl olmasına rağmen i3 bence düşük ...sunucular ne kalıte performans gösterir bilmem

i3 işlemciye metin2 kurarsanız verim alamazsınız ek olarak fransa lokasyonlu ve fiyatı 70tl sadece web hosting amacı için uygundur

Ben bu , tip makinalara Metin2 kurmuyorum , aldıgım fiyatlar benım heraman makuldur. bu tip makinaları Adu*t Sunucuları vs için kullanıyorum.

Diye, belirtmemmi gerekiyor ben sadece yorum yaptım , kendi konumda kaç adet makinam , vs ne oldugu bellidir

Kullandıgım Diskler SAS 10-15 K veya SSD dir.

samet nerde 70 tl özelden mesaj atıp veya alıntı olarak bildirirsen merak ettim ? hayırlı satıslar bu arada ama i3 çok düşük ayrıca 5 ip geriye kaldı 11 ip eklenebilir makınemi bilmıyorum ekleniyorsa en az 2-3 tl bir ıp etti 100 tl sonra 2 sata disk demişsiniz pek performans görstermez 25 tl de onlar olsa etti 150 tl 150 tl olmasına rağmen i3 bence düşük ...sunucular ne kalıte performans gösterir bilmem

Ben bu , tip makinalara Metin2 kurmuyorum , aldıgım fiyatlar benım heraman makuldur. bu tip makinaları Adu*t Sunucuları vs için kullanıyorum.

Metin2 için kullandıklarım bunlar, değil :) ben sadece normal fiyatını belirttim senin dediğin gibi olsa 100 tl den fazla etmez, normal müşterilere verilen ücret.

Kullandıgım Diskler SAS 10-15 K veya SSD dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri