Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız : Naim
Soyadınız : Sazak
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Samsun
Günlük Online Süreniz : Hafta içi : 7 SAAt Hafta Sonu : Full Online
Özellikleriniz :
Her zaman sorumluluklarımın bilincinde olmuşumdur , yaptığım işin karşılığını alabilmem benim için çok önemlidir. Görevlerimi eksiksiz yerine getirmeye çalışırım. Saygının ne demek olduğunu biliyorum , bu konuda herhangi bir sorun olamaz. Güvenilir ve dürüst biri olduğumu düşünüyorum , bu konuda gerekli tüm referansları benimle iletişime geçtiğiniz takdirde aktarabilirim.Düzgün ve etkileyici bir dil konuşmaya çalışırım.Yaptığım işte eksiklerimi kapatmaya çalışırım , yenilikleri her zaman severim.
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler):
- Satış Elemanı !
- Ticket Destek elemanı
- Online Destek elemanı
-Oyun içi çoğu teknik problemin çözümü
-Navicat, filezilla ve putty programlarında üst düzey bilgi.
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):
Ben Firmadan Para vs Beklemiyorum. | Sadece Sunucu İsdiyorum... |
Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri: : Htd-bilisim - Uzmanvps - pisagorbilisim - samsungb
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
MSN : crazy_naim_55@hotmail.com
TeL : 05434775114
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler: Aradığınız personelin ben olduğunu düşünüyorum.
İletişim adresimi eklemenizi rica ediyorum.
İyi forumlar..
Soyadınız : Sazak
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Samsun
Günlük Online Süreniz : Hafta içi : 7 SAAt Hafta Sonu : Full Online
Özellikleriniz :
Her zaman sorumluluklarımın bilincinde olmuşumdur , yaptığım işin karşılığını alabilmem benim için çok önemlidir. Görevlerimi eksiksiz yerine getirmeye çalışırım. Saygının ne demek olduğunu biliyorum , bu konuda herhangi bir sorun olamaz. Güvenilir ve dürüst biri olduğumu düşünüyorum , bu konuda gerekli tüm referansları benimle iletişime geçtiğiniz takdirde aktarabilirim.Düzgün ve etkileyici bir dil konuşmaya çalışırım.Yaptığım işte eksiklerimi kapatmaya çalışırım , yenilikleri her zaman severim.
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler):
- Satış Elemanı !
- Ticket Destek elemanı
- Online Destek elemanı
-Oyun içi çoğu teknik problemin çözümü
-Navicat, filezilla ve putty programlarında üst düzey bilgi.
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):
Ben Firmadan Para vs Beklemiyorum. | Sadece Sunucu İsdiyorum... |
Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri: : Htd-bilisim - Uzmanvps - pisagorbilisim - samsungb
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
MSN : crazy_naim_55@hotmail.com
TeL : 05434775114
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler: Aradığınız personelin ben olduğunu düşünüyorum.
İletişim adresimi eklemenizi rica ediyorum.
İyi forumlar..