Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yapılanma!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sarkolata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar bir yapılanma söz konusudur.Bu konuyu açma sebebim gereken koşulların sizlerinde yardımı ile sağlamak ve desteklerle bir kaliteye ulaşmaktır.Söz konusu olan ve düşündüğüm yapılanma şudur ki;

hayalim sosyal medyalarda ses getirmek (Müzik Konusunda).Bu nasıl mı olacak ?

Şöyleki aklımda ufaktan başlamak var.İlk olarak tabiki büyük sosyal ağlarda yaygınlaşmak(müzik bölümünde)Facebook,twitter,youtube gibi.Peki böyle bir düşüncen var neden bu başlık altında bir konu açma gereği duydun(Grafik Tasarım) gibi düşüncelerinizi duyuyorum.Öncelikle benim Grafik Tasarım konusunda gerçekten bir bilgim yok.Doğruyu söylemek gerekirse hiç yok.Bu yüzden Facebook tarzı sosyal medyalarda yaygınlaşmak için önde gelen en önemli konu Tasarımdır diye düşünüyorum.Bu yüzden bu yapılan işe (Mesleğe) saygım sonsuz.Buna dayanarak kendime ve bu düşüncelerime destek çıkacak bir arkadaş(yardımcı,ortak) arıyorum.Eğer bu işi gerçekten profesyonel olarak yapabilen ve benim düşüncelerimede ortak olan,destek çıkan arkadaşlarımızın bana destek vermesini istiyorum.Bu yüzden böyle bir konu açma gereği duydum.Eğer ki sizinde böyle bir düşünceniz var ise bana özel mesaj atma veya bu konu altında yorum yapmanızı bekliyorum.İlgilenen arkadaşlarımız mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.Umarım düşüncelerimde doğru çıkarım.Fakat sizlerinde kafasında soru işareti kalıyordur mutlaka.
-Tamam ortak olalım,ben tasarımlardan anlıyorum fakat ne yapmam gerek?

Bunuda şöyle açıklıyayım:

Dediğim gibi Tasarımdan anlamıyorum ve sizden yapmanızı istediğim şeylerde,küçük düşündüğüm için ilk olarak

-Facebook'ta kalite yakalamak(Kendine özgü,Sayfaya özgü bir profesyonel fotoğraf tasarlamak)
-Yaptığımız iş Müzikle olduğu için Facebook gibi sosyal medyalarda beklenen hızlı kullanım,herşeyin el altında olması isteyenlerin yoğun olduğu bir yer olduğu için Facebook Sayfa tasarımdanda anlayan arkadaşlarımızın yardımına,desteklerine ihtiyacımız var.Bunun Dışında:
-Gerektiği gibi müzik birazda Video ile ilgili (klip olsun vs.) Video tasarımından anlayan arkadaşlarımızında ulaşması talebindeyim.

Siz dersiniz ki:

-Ben sadece bir tanesinden anlıyorum.Diğer konular hakkında benimde bir bilgim yok.
Bununda diğer arkadaşlarımızdan gelmesini beklemekten başka bir çaremiz yok sanırım.

Benim düşüncem(hayalim)ise:
Küçükten başladığımız için:
-Yotube gibi dünya'ya ün salmış medyada Video paylaşmak
-Facebook Sayfasında Online paylaşımlarda bulunmak
Vs.

Bu iş için tabiki sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.Tabiki bu olay bu kadarla bitmiyecek.Küçük düşünmekle küçük kalınır.
Benim ilerki planlarım ise bir profesyonel internet sitesi kurup düşüncelerimi biraz daha ilerletmek.Tabiki bu internet sitesi meselesi içinde profesyonel bir destek alıcam.Bu konu hakkında Forum sitelerinden bir ümit beklemiyorum.Ve önce ki yazılarımda belirttiğim arkadaşlarım bana yardımcı olan arkadaşlarımla bağımı kopartmadan bu işte beraber ilerlemek ve ne yaparsak onlarla beraber olmasını istiyorum.Ve eğerki düşüncelerimde bir aksaklık olmadığı halde 'Ben Yaptım' değilde 'Biz Yaptık' olmasını istiyorum.

Benim düşünceme katılan ve katılmayan olacağına inanıyorum.Hepinize saygım sonsuz.Lütfen bu çabalarımında bir sonucu olsun ve Biz Yapmış olalım.Başarmış olalım.Şimdiden Teşekkür Ediyorum ve ilgi alakanızı bekliyorum.
:l04:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri