HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar
Konuya direk girmek istiyorum..
Bizim Sınıfta bi kız var ve okullar acildigindan beri hoslaniyorum...
pazartesi gunu sevdigimi soylucem ama nasil dicem hic bilmiyorum yardimci olabilirmisiz lutfen
yorumlarinizi bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler...
Konuya direk girmek istiyorum..
Bizim Sınıfta bi kız var ve okullar acildigindan beri hoslaniyorum...
pazartesi gunu sevdigimi soylucem ama nasil dicem hic bilmiyorum yardimci olabilirmisiz lutfen
yorumlarinizi bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler...
Durduk yere söyleme. Eğer muhabbetiniz yoksa hiç söyleme. İlk önce konuş tanışma bölümünü aş. Sosyal paylaşım sitelerinden muhabbet edebilirsin okuldada devame ttirirsin ve zaten o konuşma olurken kendi kendine açılır açılmazsa en keyifli anınızda senden hoşlanıyorum dersin.
Kız ile aranda bir sohbet muhabbet hiç olmamışsa veya çok nadir olmuşsa daha önceden, önce kıza sürekli bak. Böyle sempatik bir bakışın olsun. Bakışma sırasında oda sana bakarsa gülümse devamlı gülümse içten gülümse, o da sana gülümser ise ona yakınlaş ve içten bir "Merhaba" de. Sonra etraftaki olmuş bir olay hakkında v.s bir konu bul ve o konu hakkında yorum yap. Yavaş yavaş tanışma bölümüne gelin. Adın nedir diye sor. Anlıyorum ben baktığımda heyecan yapıyorum diyeceksin. Erkeklerin böyle bir sorunun olma sebebi beyin'in içimdeki çocuk ölecek endişhesidir ve insanı heyecana boğar. Bu yüzden bu düşünceden kurtulmalısın, sürekli kendine bu yaptığım normal birşey, içimdeki çocuğun öleceği felan yok, çok saçma gibi beyin' e inandırıcı sözlerle kendini tatmin edip kızla sohbet etmelisin. Sohbet ederken daima gözlerine bakmalısın. Eğer ki ilk bakışmanız sırasında sana bakıp gülümsedikten sonra yüzünü çeviriyorsa o da aynı duygu içerisindedir. Ancak sana baktıktan sonra gülümsemiyor sadece yüzünü çevirip yaptığı işe odaklanmışsa senden ya ilgi bekliyor, ya da hoşlanmıyordur. Bu yüzden onun sevgisini kazanmalısın. Arkadaşlıktan, flörte...
Onunla sohbet esnasında hoş iltifatlar yaparak egosunu okşamalısın. Ne kadar güzel gözlerin var, çok güzel bakıyorsun. Bu kıyafet sana çok yakışmış, çok güzelsin gibi...
Zaten o daha çok senden hoşlanacak ve fiziksel temaslar başlayacaktır. Elinin eline tesadüf eseri deymesi, beraber yürüyüp konuşurken seni elinden tutmak isteyipte elini yavaş yavaş tutması. Ani korkunç olaylarda sana sarılması vesayre...
Bu olaylardan sonra vakit gelmiştir. Ona gidip ismi herneyse Örnek " Selin, sana karşı güzel hisler besliyorum. Çok güzelsin, senden çok hoşlanıyorum. Gözlerinde kaybolmak istiyorum gibi hafif ve kibar iltifatlarla cümlenin sonunu " Benimle çıkar mısın ? " diyeceksin ve olay bitecek.
Zaten sana hayır demesinin imkanı yok. Hayır demesi için yaptığınız sohbetlerde seni dinlememe, sana bakmama, sana bakınca gülümsememe gibi davranışlarda bulunmuşsa çıkma teklifine gerek yok, Hayır diyecektir. Ancak kızlar ergenlik döneminde ona ilk çıkma teklif eden erkeklere kesinlikle hayır demezler. Herneyse daha fazla uzatmayayım.
Daha detaylı anlatım için : http://www.turkmmo.com/geyik/2331016-kadinlari-etkileme-rehberi-kendi-anlatimim-igrand.html
Onunla sohbet esnasında hoş iltifatlar yaparak egosunu okşamalısın. Ne kadar güzel gözlerin var, çok güzel bakıyorsun. Bu kıyafet sana çok yakışmış, çok güzelsin gibi...
Zaten o daha çok senden hoşlanacak ve fiziksel temaslar başlayacaktır. Elinin eline tesadüf eseri deymesi, beraber yürüyüp konuşurken seni elinden tutmak isteyipte elini yavaş yavaş tutması. Ani korkunç olaylarda sana sarılması vesayre...
Bu olaylardan sonra vakit gelmiştir. Ona gidip ismi herneyse Örnek " Selin, sana karşı güzel hisler besliyorum. Çok güzelsin, senden çok hoşlanıyorum. Gözlerinde kaybolmak istiyorum gibi hafif ve kibar iltifatlarla cümlenin sonunu " Benimle çıkar mısın ? " diyeceksin ve olay bitecek.

Zaten sana hayır demesinin imkanı yok. Hayır demesi için yaptığınız sohbetlerde seni dinlememe, sana bakmama, sana bakınca gülümsememe gibi davranışlarda bulunmuşsa çıkma teklifine gerek yok, Hayır diyecektir. Ancak kızlar ergenlik döneminde ona ilk çıkma teklif eden erkeklere kesinlikle hayır demezler. Herneyse daha fazla uzatmayayım.

Daha detaylı anlatım için : http://www.turkmmo.com/geyik/2331016-kadinlari-etkileme-rehberi-kendi-anlatimim-igrand.html
Son düzenleme:
işin pirini dinle 
Heycanlanma demeyeceğim heycanlan bu daha iyidir sebeb o heyecan senin onu nasıl sevdiğini belli eder.
Yanına git ve deki okul çıkışı birşey söyleyeceğim konuşalım mı de....
kabul ederse okul çıkışı söyle senden hoşlanıyorum de.
eğerki söyleyemiyorsan heyecandan onu sevdiğini bi kağıda yaz ve ona ver kağıdada şöyle yaz ..
Seni Okadar çook seviyorumki sana bakmaya kıyamıyorum yanında heycanlandığım için söyleyemiyorum bu yüzden yazdım vb gibilerinden belrit ve demek istediklerini ekle..
ekolarak kabul etmesse kağıda gene yaz bi arkadaşınla yolla ne kadar bakmayacağını belli etsene Herkız bakıyor.
benden 2-3 yaş büyük bi kız arkadaşıma yaptım başımdan geçtii sıkıntı yok.
Kadınlar Melekse , şeytanda bir Melekti unutma !

Heycanlanma demeyeceğim heycanlan bu daha iyidir sebeb o heyecan senin onu nasıl sevdiğini belli eder.
Yanına git ve deki okul çıkışı birşey söyleyeceğim konuşalım mı de....
kabul ederse okul çıkışı söyle senden hoşlanıyorum de.
eğerki söyleyemiyorsan heyecandan onu sevdiğini bi kağıda yaz ve ona ver kağıdada şöyle yaz ..
Seni Okadar çook seviyorumki sana bakmaya kıyamıyorum yanında heycanlandığım için söyleyemiyorum bu yüzden yazdım vb gibilerinden belrit ve demek istediklerini ekle..
ekolarak kabul etmesse kağıda gene yaz bi arkadaşınla yolla ne kadar bakmayacağını belli etsene Herkız bakıyor.
benden 2-3 yaş büyük bi kız arkadaşıma yaptım başımdan geçtii sıkıntı yok.
Kadınlar Melekse , şeytanda bir Melekti unutma !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)