YETER !!! Sİz ne adi insanlarsınız.....100 TL VERIP ALDIGIM TEMAYI ERCIYES 500 KIŞIYE SATMIŞ ALMAK ISTYEN VARSA GELSIN BEDAVAYA BEN VERCEM .. Satın alırken 10 kışıye satıcaz dedıler 10000 sıtede gördim YAPTIGINIZ INSANLIK DIŞIDIR KUSRA BAKMAYIN 3 KURUŞA SIZ HERŞEYI YAPARSINIZ. SIZE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM TEMAYIDA BEDAVAYA DAGITIYORUM
BULUT HOSTİNG TEMASI BENIM TARAFIMDAN UCRETSIZ VERILECEKTIR..
Demo www.serverhizmet.com Psdlerıde hedıyedır
Son düzenleme:
YETER !!! Sİz ne adi insanlarsınız.....100 TL VERIP ALDIGIM TEMAYI ERCIYES 500 KIŞIYE SATMIŞ ALMAK ISTYEN VARSA GELSIN BEDAVAYA BEN VERCEM .. Satın alırken 10 kışıye satıcaz dedıler 10000 sıtede gördim YAPTIGINIZ INSANLIK DIŞIDIR KUSRA BAKMAYIN 3 KURUŞA SIZ HERŞEYI YAPARSINIZ. SIZE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM TEMAYIDA BEDAVAYA DAGITIYORUM
Gerekli Açıklamayı Firma Sahibi Yapmıştır.
Son düzenleme:
Bırakın bu işleri size hakkımı helal etmiyorum 100 tl para verdim wareze duştu 2 gun sonra utanmadan bıde adamlar sızden ızın alıyor satıor madem wareze duşurdun bu konuyu nıye açtırıyorsunuz ayıp sıze kışılıgınızden utanın 3.5 kuruş için siz herşeyi yaparsınız. Ben size yeni bi tema vermezseniz hakkımı helal etmiyorum ayrıca bu konuyu kıtleyın bıradaha butur satışınız olursa kesinlikle r10a kadar başvururum bırazdan r10 da hakkınızda konu yazıcam gereklı uyarıyı alırsınız ...
Son düzenleme:
sen o temayı dagıt bedavadan yada parayla herhangi biri ne sat bak başına neler gelecek sen bizi çocuk mu sanıyorsun 10 kişi ye satılacaktı ama wareze düsürdü sattıgımız müşteriler o yüzden sizden bize karşı az bişey de olsa saygı bekliyoruz ama dedigim gibi temayı bedavadan millete dagıtırsanız basınıza gelecek hic bir hukuki işlemden Erciyes Network Ve Servan Bilisim mesul tutulamaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)