HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Ben Toruk.Diger İsim Gebi. Sebigebi ' Nin Bahsettigi Charimi Soydugu Dedi Kuzeni Benim..Eger Yakin Akrabam Bana Böyle Bir Suclama Bulunuyorsa..Benim Diyecek Bir Seyim Yok..İhtiyacım Varmı..Hayır Yok.Allaha Sükür Siriusa Kadar Her İtemim Var.Akdogan { The GrownUp ] Ve Bir Cok Kisi Benim Karakter Yapimi Tanir..Böyle Bir Suclama Karsisinda Bende Oyunu Bırakmaktayim..Tüm Herkese Kolay Gelsin..Sizi Unutmucam Beyler..
Aklimda Kalanlar:
Akdoğan [ Kardes Gibiydik
]
oOJoKeROo [ Shinsoonun Gurur Surasi
]
SiNaNSnMz [ Shamanların Shamanı :]
Ve Daha Bir Cok Arkadasim
EVET ARKADASLAR BEN ;GEBİ [ TORUK ] MMOMT2 HAYATIMI BURADA SONLANDIRIYORUM..HERKESE KOLAY GELSIN..
Eger Böyle Bir Suclamayi En Yakin Kuzenim Yapiyorsa..Ben Siriuslu Charimdan Bile Vazgecerim..
Aklimda Kalanlar:
Akdoğan [ Kardes Gibiydik
]oOJoKeROo [ Shinsoonun Gurur Surasi
]SiNaNSnMz [ Shamanların Shamanı :]
Ve Daha Bir Cok Arkadasim

EVET ARKADASLAR BEN ;GEBİ [ TORUK ] MMOMT2 HAYATIMI BURADA SONLANDIRIYORUM..HERKESE KOLAY GELSIN..
Eger Böyle Bir Suclamayi En Yakin Kuzenim Yapiyorsa..Ben Siriuslu Charimdan Bile Vazgecerim..
Charimi Baska Kim Soyabilirki.Metin2-TR Deki Çarım Soyulmuyorda Ne Hikmetse Burdaki Soyuluyor Bende Anlamadım.
Kimsenin Kalbini Kırmaya Gerek Yok İsteyen İstediği Gibi Düşünsün Benim Charımı Birisi Soydu Soyan Belli Değil Şüphelerim Dışında.
Sirius Felan Umrumda Değil Ben Resimdeki Ninjamı İstiyorum Geri Kim Geri Getirebilecek?
Bakın Artık Eser Varmı O Halimden?
Sirius Felan Umrumda Değil Ben Resimdeki Ninjamı İstiyorum Geri Kim Geri Getirebilecek?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bakın Artık Eser Varmı O Halimden?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)