farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

1.58 Jump Hack By UNTERKAN SunaR ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unterkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Ben Turkmmo,Dan Unterkan
Bu Konuda Sizlere Jump Hack Anlatacağım

Yazılı Anlatım
----------------------------------------------------------------------------------
1-)Transformice exe açalım Oyunumuza Giriş Yapalım.Boş Bir Bootcamp Odasına Gidelim Örn:Room Bootcamp4ever(çarı hiç hareket ettirmiyoruz.)
----------------------------------------------------------------------------------
2-)Hilemizi Açalım(Windows 7 ve vistalar yönetici olarak acsın.)
3-)3 em yazan yerin yarına 3 ekliyoruz.Bir Kez Zıplıyoruz Birdaha Dönüyoruz 3 yazıyoruz. (Numlock Kapalı Olmalıdır.)
4-)Oyunumuza Dönüyoruz.Hileyi Deniyoruz.Olmassa Bir Daha Ekliyoruz.
5-)Hilemiz Çalışıyor.
6-)Not Bu Hileyi Her Odaya Girdimmi 3em in yanına birdaha eklemeyi Unutmayınız...

VİDEOLU ANLATIM

Hack:

Virüs Total:

Transformice exe:

Gönlünden Geçiyorsa 1
Teşekkür Fazla Değil
Not:Arkadaşlar Hile Sadece Transformice exe ile çalışır.. Not Bi + Rep Yeter Emege Saygı !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri