HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
11/6 Feed diyorsan. Ben susuyorum....
Feed 11/6 olacak diye bir şey yok.Takımın genel durumu kötüdür.(Atıyorum 30x10'dur durum.6 kez Draven ölmüş diye karşı takımla şartlar aynı diyemezsin.)
Tüm takıma dair tablo gözükse ve Draven hala bu performansı sergileyebilseydi gerçekten güzel olurdu.Ama o kadar op değil draven.

madem çok bilmişlik yapıyorsun bize neden soruyorsun?
Feed 11/6 olacak diye bir şey yok.Takımın genel durumu kötüdür.(Atıyorum 30x10'dur durum.6 kez Draven ölmüş diye karşı takımla şartlar aynı diyemezsin.)
Tüm takıma dair tablo gözükse ve Draven hala bu performansı sergileyebilseydi gerçekten güzel olurdu.Ama o kadar op değil draven.![]()
valla kardeşim bence fiora o karakterle az 5 vs 1 girmemiştim 
kardeşim bence alıcaksan fiora al draven ile rahat yarılırsın zaten team fight firstlerden biride sen olursun hic değilse fiorada ultiyi sallar flash falan atıp kacma şansın var diyelim ki draven aldın sizin takımdan herkez öldü 1 sen hayatta kaldın karşıda da 2 3 kişi var kule altı def bile yapamazsın.draven'e göre bence fiora takıma daha faydalı.

kardeşim bence alıcaksan fiora al draven ile rahat yarılırsın zaten team fight firstlerden biride sen olursun hic değilse fiorada ultiyi sallar flash falan atıp kacma şansın var diyelim ki draven aldın sizin takımdan herkez öldü 1 sen hayatta kaldın karşıda da 2 3 kişi var kule altı def bile yapamazsın.draven'e göre bence fiora takıma daha faydalı.
Son düzenleme:
zaten o karakterle adamlara göre az biraz az farm yapman veya kıll alamaman yürüyen ceset haline gelirsin 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)