xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Draven vs. Fiora

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Hangisini almalıyım?

• Draven

• Fiora

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ad lux gibi geniş düşünün.Birkaç build görerek fiora solo toptur denemez .Oyundaki en yüksek ad fiorada denebilir.Belki ranked da kendisine yardım edebilecek supportlar banlandığından tercih edilmez ama kule altından hasar almadan çıkabilecek nadir carrylerden biri.

Ben bu Ranked'da support banlandığını hiç görmedim.Oyunun metasında Melee ADC botta iş görmez.Early'si batar Fiora bir Vayne değil ki Late game'i iyi olsun.

1-1 de kapışsalar her türlü fiora alır bunu herkes biliyor ama tflerdede alır drvaen fazla dmg yiyor ap yada ad birisi tfde bi vursa gg

Takım oyunudur bu Draven'in yanında Support Alistar olur kim vuracak ? Bir de diyorsun fazla damage yiyor :D Al bakalım aynı itemleri hepsi aynı damage'i yer.Fiora tanky olur ondan damage yemez.

Ben bu Ranked'da support banlandığını hiç görmedim.Oyunun metasında Melee ADC botta iş görmez.Early'si batar Fiora bir Vayne değil ki Late game'i iyi olsun.

Takım oyunudur bu Draven'in yanında Support Alistar olur kim vuracak ? Bir de diyorsun fazla damage yiyor :D Al bakalım aynı itemleri hepsi aynı damage'i yer.Fiora tanky olur ondan damage yemez.

fioranın ultisi zaten bitiriyor tflerde bi ulti gerisi zaten belli ister alistar olsun ister rammus

Lütfen bu kadar ön yargılı olma Oğuz abi.
Ranked'da support banlanır. videosuda en sağlam örneğidir.(Blitzcrank Fiora'nın yanına yakışan nadir supportlardan ve gördüğün gibi banlanmış.)
Genelde her iki takımda da solo top ve jungle konusunda risk taşıyan şampiyonlar banlanmış.(Jayce,Jax,Skarner'ı gösteriyorum buradan.)
Late Game konusunda kimse Vayne'e yetişemez sanırım.
Fiora'nın TF'deki ulti üstünlüğü ve eğlenceli olması beni bağlıyor.
Draven'ı sevmiyorum demedim,şu anda daha bir yakınım hatta.Sadece Fiora'yı bu kadar ezmeyin diyorum.

Lütfen bu kadar ön yargılı olma Oğuz abi.
Ranked'da support banlanır. videosuda en sağlam örneğidir.(Blitzcrank Fiora'nın yanına yakışan nadir supportlardan ve gördüğün gibi banlanmış.)
Genelde her iki takımda da solo top ve jungle konusunda risk taşıyan şampiyonlar banlanmış.(Jayce,Jax,Skarner'ı gösteriyorum buradan.)
Late Game konusunda kimse Vayne'e yetişemez sanırım.
Fiora'nın TF'deki ulti üstünlüğü ve eğlenceli olması beni bağlıyor.
Draven'ı sevmiyorum demedim,şu anda daha bir yakınım hatta.Sadece Fiora'yı bu kadar ezmeyin diyorum.

Grab yüzünden banlanan tek supporttur kendisi.Final maçlarındaki banlanmalar karşı takımda ki oyunculara göre olur.Örneğin HotShotGG sayesinde Final maçında Nidalee bile banlanıyor.Bunun dışında Dyrus Signed Scarra sayesinde Katarina bunlar ististinalar.Azubu Frost'taki Skarner'ci yüzünden banlanmış.Eğer Ranked girip Fiora alırsan 1500 elodan sonra hiç bir şey yaptırmazlar.Ama Elo Hell'den çıkış bileti olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri