HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yok kardeŞ yok sorumluluk sahİbİ dİİler 4 gÜndÜr beklİyorum sv teslİm edİcek hala her gce 12ye atiyor ama yalan oluyor
Merhabalar..
Sistemimizde olan yoğunluk sebebiyle siz değerli müşterimizi bekletmekteyiz.
Kimsenin parasında gözümüz yoktur allaha şükür biraz sabırlı olursanız serverinizi alabilirsiniz.
Delete Hostinge lütfen laf atmayın bende aldım çok sorumluluk sahibiler canlı destekleri hep açık çok iyi bir firma bildirimlerime anında cevap alıyorum ama oyun içi destekleri yok maalesef pro bi gm olman lazımki sorunlarını kendin çözebil mesela zırh satıcısına basıyosun 50 seçenek savaşçı ninja sura... silahçıda savaşçıya basıyon tek el çiftel ayrımı bile yapmış ben onları yapamadım ve bana yardım etmediler zırh görevleri diye bi npc var onu kaldırmalarını istedim maalesef dediler ama bunun dışında muhteşem çok iyiler bence ben tavsiye ederim bazı yanıltıcılara inanma kardeşim. berkayq98@hotmail.com Tayfa Mt2 sahibi
www.tayfamt2.deletehosting.com
www.tayfamt2.deletehosting.com
Haklisinizda Şİkayetcİ olduĞum konuyu kapatmadim dİye sunucuyu kapttiniz buna nasil aÇiklmaniz var??
arkadaşlar deletehostingden server almayın sakın ben paramı yatırdım 10 gün geçti yatıralı hep oyalıyorlar gece açılcak gün içinde açılcak ben mal gibi aldım siz bari mağdur duruma düşmeyin ama peşini bırakmicam o adamın davamıda açıcam hakkımı aricam çünkü herkesden 30 Tl alsa adam zengin olur ben böyle birşeye izin veremem yani size uyarım almayın server
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)