berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

depent

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oksidakif76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 739
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadasım sen nerenle okusun actıgım konuyu programı ındırdım calısmadı dıyorum. sen forumda vardı arastır dıyon böyle bi beyin taş devrinden günümüze nasıl geldi hayret ediyorum ya. okumadan kilit forumda vardı zart zurt bırak moderatörlüğü işini adam akıllı yapamıyosan sap gibi durma forumda

Konunun Kapatılması Gayet Normal. Bu Program Forumda Mevcut Arayın Bulun. Çalışmazsa O Konunun Altına Sorun Sorunuzu.
Sürekli Soru Sorulan Konular Açıldığını Düşünün Siz Ne Yapardınız.

arkadasım sen nerenle okusun actıgım konuyu programı ındırdım calısmadı dıyorum. sen forumda vardı arastır dıyon böyle bi beyin taş devrinden günümüze nasıl geldi hayret ediyorum ya. okumadan kilit forumda vardı zart zurt bırak moderatörlüğü işini adam akıllı yapamıyosan sap gibi durma forumda

kimsenin sana yardım etme gibi bir lüksü yok. sana yok gösterme gibi bir davranıs yapmayada lüksü yok. yönetimdekiler forumun işleyişindeki bozuklugu önlemek amaçlı alınır. kaldı ki sana yardım etmiyor diye onu sorgulama gibi bir yetkinde yok. !! hadini aşacak sözler sarfetme. konuyu moderatör ile halledemediysen bir üst rütbesine onlada olmadı bir üst rütbesine onlada olmadı bir admin'e danış. yorumlarına ve tavrına dıkkat et....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri