farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Talha'nın DIY(Do it Yourself) Köşesi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enstalh4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 691

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar.Bundan sonra bu topic altında yabancı sitelerden bulduğum ya da kendi ürettiğim DIY yani "do it yourself" türkçe olarak "kendin yap" ve How to- yani "nasıl yapılır?" projeleri paylaşıcam.bunları paylaşma amacım şöyle ki;hem bazı şeyleri daha ucuza mâl etme,satıcılarda bulamadığınız ürünleri üretme,oyun,anime,film gibi fantastik oluşumlardaki kostümleri,eşyaları,kısacası sevdiğiniz şeyleri gerçek hayatınıza da yansıtmak...Amacım bu! Her gün en az 1 projeyle karşınıza çıkıcam.Projeleri Bu topic altında mesaj olarak paylaşıcam.Eğer ilgi görürse işi büyütüp,değişik etkinlikler yapıp,ilerlemeyi düşünüyorum.

Bugünkü projemiz: Gerçek Minecraft Blokları!

Minecraft,küçük küplerden istediğiniz şeyleri inşa edebildiğiniz harika bir oyun.Her şey küp.Hatta siz bile birer küpsünüz! Şimdi sizlere burda oyundaki küp blokları dekoratif olarak gerçek hayata nasıl geçireceğinizi göstereceğim.

Gerekli Eşyalar:

• Tahta küpler.

• Biraz yapıştırıcı.(örn. tutkal)
  • Bir adet boya fırçası.
  • Minecraft bloklarının bilgisayar çıktıları.(aşağıdaki pdf dosyasından indirebilirsiniz.)
  • Kesici alet.(örn. makas,m aket bıçağı)

• Minecraft Bloklarının PDF halini indirebilirsiniz.

ADIM 1-Hepsini Kesin!

F4498TQH9X3JH01.LARGE.jpg

F5D2LEJH9X3JH0G.MEDIUM.jpg

FBC1NCVH9X3JH1V.MEDIUM.jpg

Yazıcınızdan çıkardığınız kareleri kesin.

Adım 2-Bloklar!

FVIESUTH9X3JH16.LARGE.jpg

FP4DTZAH9X3JH1C.LARGE.jpg

FYUBJLQH9X3JH19.LARGE.jpg

FQJNJSQH9X3JH1Q.LARGE.jpg

Tahta bloğunuzun herhangi bir yüzünden başlayın.İlk olarak tutkalı döküp fırça ile yayın.Daha sonra da kestiğiniz kağı parçalarını doğru sıralama ile yapıştırın.

Bu Proje bu kadar! Bir sonraki projede görüşmek üzere!

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)