- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar , başlıkta da gördüğünüz gibi minecraft modlarının nasıl tekrar yüklenebileceğini açıklayacağım.Gördüğünüz üzere başlıkta skydaz.com adlı bir site var.İlk önce siteyi bi' tanıtiyim.
Site tamamen Minecraft üzerine kurulmuş bir sitedir.Site de sadece mod ya da modlar yoktur.Bunun yanında Texture packler ve haritalarda bulunmaktadır.Şimdi de resimli olarak rehberimizi hazırlayalım
İlk önce haliyle sitemize giriyoruz
Ardından gördüğünüz üzere üst tarafta Skydaz Installers bölümü var.Oranın üstüne gelip kendi versiyonunuza göre seçimi yapın.
Seçtikten sonra böyle bir görüntü gelicektir.Yani yüklenebilir modları göstericektir.
Buradan modları kendi özgür iradenize göre seçip indiriceksiniz diyerek bitirmiyim onlarıda biraz açıkliyim
Mesela bir tanesine girip bakalım ;
Gördüğünüz üzere mod ile ilgili video(lar) aşağısında da ingilizce olarak açıklamaları var.Aşağısı için de başka bir foto çekmiyim
Gelelim civcivli bölüme 
Yukarıda gördüğünüz gibi bir Downloads bölümü var ( Videoların aşağısında gözle görülebilecek bir yer o yüzden tamamını almayı uygun görmedim
)
Buradan .exe ile bitene tıklıyoruz zaten kendisi direkt link verecektir.
İndiriyoruz ;
İndikten sonra dosyayı açıyoruz.Gördüğünüz üzere minicik bir kutucuk geldi önümüze
Oradan Install Mod tuşuna basıyoruz.
İtinayla söylüyorum! HAYIR'a basınız!!!
Yüklemeye başliyacaktır...
Vee mutlu son
Modumuz fırından çıkarcasına taze olarak hazır
Güle güle kullanın.. 
Bütün resimler yazılar ve düzenlemesine kadar her şey kendime aittir! Hiç bir yerden çalıntı yoktur tamamen kendi bilgilerime dayanarak anlatılmaya çalışılmıştır.Yardımım dokunduysa ne mutlu
İyi günler 
Not : Bu site sadece sizin modlarınızın daha kolay yüklenmesini sağlar.Bilindiği üzere bunun dışında manuel olarak yüklemek istenirse şunu aç bunu sil bunu bunun içine at gibi hede hüdeler çıkacak..Eğer ki üşengeç biri iseniz ve modlara düşkün iseniz bunu kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum
Site tamamen Minecraft üzerine kurulmuş bir sitedir.Site de sadece mod ya da modlar yoktur.Bunun yanında Texture packler ve haritalarda bulunmaktadır.Şimdi de resimli olarak rehberimizi hazırlayalım

İlk önce haliyle sitemize giriyoruz

Ardından gördüğünüz üzere üst tarafta Skydaz Installers bölümü var.Oranın üstüne gelip kendi versiyonunuza göre seçimi yapın.
Seçtikten sonra böyle bir görüntü gelicektir.Yani yüklenebilir modları göstericektir.
Buradan modları kendi özgür iradenize göre seçip indiriceksiniz diyerek bitirmiyim onlarıda biraz açıkliyim
Mesela bir tanesine girip bakalım ;
Gördüğünüz üzere mod ile ilgili video(lar) aşağısında da ingilizce olarak açıklamaları var.Aşağısı için de başka bir foto çekmiyim
Gelelim civcivli bölüme 
Yukarıda gördüğünüz gibi bir Downloads bölümü var ( Videoların aşağısında gözle görülebilecek bir yer o yüzden tamamını almayı uygun görmedim
)Buradan .exe ile bitene tıklıyoruz zaten kendisi direkt link verecektir.
İndiriyoruz ;
İndikten sonra dosyayı açıyoruz.Gördüğünüz üzere minicik bir kutucuk geldi önümüze
Oradan Install Mod tuşuna basıyoruz.
İtinayla söylüyorum! HAYIR'a basınız!!!
Yüklemeye başliyacaktır...
Vee mutlu son
Modumuz fırından çıkarcasına taze olarak hazır
Güle güle kullanın.. 
Bütün resimler yazılar ve düzenlemesine kadar her şey kendime aittir! Hiç bir yerden çalıntı yoktur tamamen kendi bilgilerime dayanarak anlatılmaya çalışılmıştır.Yardımım dokunduysa ne mutlu
İyi günler 
Not : Bu site sadece sizin modlarınızın daha kolay yüklenmesini sağlar.Bilindiği üzere bunun dışında manuel olarak yüklemek istenirse şunu aç bunu sil bunu bunun içine at gibi hede hüdeler çıkacak..Eğer ki üşengeç biri iseniz ve modlara düşkün iseniz bunu kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
- Konular
- 721
- Reaksiyon Skoru
- 899
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -206
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/minecraft/222...p-yukleme.html
Yukarıdaki konuda paylaşmıştım konu içerigi farklı oldugu için kapatmıyoum konunuzu.
Yukarıdaki konuda paylaşmıştım konu içerigi farklı oldugu için kapatmıyoum konunuzu.
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben hep evet diyorum ona
vede 13 ten fazla mod var minecraftta
. Bir farkı yok neden hayıra basıyorsun merak ettim ?
vede 13 ten fazla mod var minecraftta
. Bir farkı yok neden hayıra basıyorsun merak ettim ?- Katılım
- 8 Ara 2012
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben hep evet diyorum onavede 13 ten fazla mod var minecraftta
. Bir farkı yok neden hayıra basıyorsun merak ettim ?
Evet ya da hayıra basmak gerçi bir şey değiştirmeyecek fakat "Evet"e basarsanız backup yükleyecek ve bundan sonra manuel mod yükleyemiyeceksiniz.Eğer ki backup kurulumunu red ederseniz manuel olarakta yükleyebileceksiniz.