romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Minecraft Modlarını Kolayca Yükleyin! Skydaz.com!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Unnecessary
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Unnecessary

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar , başlıkta da gördüğünüz gibi minecraft modlarının nasıl tekrar yüklenebileceğini açıklayacağım.Gördüğünüz üzere başlıkta skydaz.com adlı bir site var.İlk önce siteyi bi' tanıtiyim.

Site tamamen Minecraft üzerine kurulmuş bir sitedir.Site de sadece mod ya da modlar yoktur.Bunun yanında Texture packler ve haritalarda bulunmaktadır.Şimdi de resimli olarak rehberimizi hazırlayalım :)

İlk önce haliyle sitemize giriyoruz :)

gqfyw.png

Ardından gördüğünüz üzere üst tarafta Skydaz Installers bölümü var.Oranın üstüne gelip kendi versiyonunuza göre seçimi yapın.

gqg3s.png

Seçtikten sonra böyle bir görüntü gelicektir.Yani yüklenebilir modları göstericektir.

gqg7r.png

Buradan modları kendi özgür iradenize göre seçip indiriceksiniz diyerek bitirmiyim onlarıda biraz açıkliyim :) Mesela bir tanesine girip bakalım ;

gqgf7.png

Gördüğünüz üzere mod ile ilgili video(lar) aşağısında da ingilizce olarak açıklamaları var.Aşağısı için de başka bir foto çekmiyim :) Gelelim civcivli bölüme :)
gqgk3.png

Yukarıda gördüğünüz gibi bir Downloads bölümü var ( Videoların aşağısında gözle görülebilecek bir yer o yüzden tamamını almayı uygun görmedim :) )

Buradan .exe ile bitene tıklıyoruz zaten kendisi direkt link verecektir.

İndiriyoruz ;
gqgqb.png

İndikten sonra dosyayı açıyoruz.Gördüğünüz üzere minicik bir kutucuk geldi önümüze :) Oradan Install Mod tuşuna basıyoruz.

gqgsb.png

İtinayla söylüyorum! HAYIR'a basınız!!!

gqgwk.png

Yüklemeye başliyacaktır...

gqgy5.png

Vee mutlu son :) Modumuz fırından çıkarcasına taze olarak hazır :) Güle güle kullanın.. :)

gqgzg.png

Bütün resimler yazılar ve düzenlemesine kadar her şey kendime aittir! Hiç bir yerden çalıntı yoktur tamamen kendi bilgilerime dayanarak anlatılmaya çalışılmıştır.Yardımım dokunduysa ne mutlu :) İyi günler :)

Not : Bu site sadece sizin modlarınızın daha kolay yüklenmesini sağlar.Bilindiği üzere bunun dışında manuel olarak yüklemek istenirse şunu aç bunu sil bunu bunun içine at gibi hede hüdeler çıkacak..Eğer ki üşengeç biri iseniz ve modlara düşkün iseniz bunu kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum :)

Son düzenleme:
Ben hep evet diyorum ona :D vede 13 ten fazla mod var minecraftta :D . Bir farkı yok neden hayıra basıyorsun merak ettim ?

Ben hep evet diyorum ona :D vede 13 ten fazla mod var minecraftta :D . Bir farkı yok neden hayıra basıyorsun merak ettim ?

Evet ya da hayıra basmak gerçi bir şey değiştirmeyecek fakat "Evet"e basarsanız backup yükleyecek ve bundan sonra manuel mod yükleyemiyeceksiniz.Eğer ki backup kurulumunu red ederseniz manuel olarakta yükleyebileceksiniz.

Saol. Zaten ben manuel yükleyemiyorum o ayrı bi koduna neyse :D . 1 manuel Too Many İtems i yükledim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri