Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Neden Private ( özel ) server açmamalıyım ? !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seko50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 270
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cok haklı bir konu Bana sorarsanız Suc hem bizde bemde bilişimlerde bir server en az 100 tl olmalı ki coluk cocuk almasın sırf satmak için satıyorlar adamlar heryerde server var artık onune geçilmeli Pro server le acem i serverler karıştı iyice biri 120 tl verir biri 15 tllik açar 15tllikte gmlik aktif 100 kişi var böle işler olmamalı dozunu kaçırdık

10TL ye server varsa 10 tane alıyım getir. bide sen server açmayalım demişsin serverı düzenleme yapmadan tanıtım yapmayalım dememişsin

METİN2 HOSTİNGLERE BAK Forumda kac tane biliişim var 15 tlden başlayan fiyarlarda var :) Sen bunu 12 yaşında cocugun eline Ver Tabiki Cok Fazla gereksiz server olur Demek istediğim sende Bunu istersin Az server olsun öz olsun Bunu kim istemez tabi Bazı Arkadaşlar para için ister(Sana demiyorum) server fiyatları 100 tlden başlasa kaç kişi alır bak sro ya 1000 tanemi server var en fazla 25 30 tane bunlar vps de alınan lar tabi kendi kurulanlarda cok var
Sen alıcaksın Uzmanlaşcaksın Çilesini Metin2 ailesi Çeksin :D

Konu güzel , ancak pvplerdeki düşüşün tek sebebi bu değil. Yaz tatilinin bitmesiyle birlikte yüzlerce öğrenci bilgisayardan uzaklaştı. Bundan metin2 ile ilgili çoğu site , pvp server zararlı çıktı. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri