quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

07.12.2012 hack %100 calısıyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan albatrosgregori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

pç kurusu. oros. çocugu. silinmiyor bir virüs. biz ne yaptık sna. güvendik denedik. formatmı atım şimdi. allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni...

İyi teşekkür ederim!

kv.gif

pç kurusu. oros. çocugu. silinmiyor bir virüs. biz ne yaptık sna. güvendik denedik. formatmı atım şimdi. allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni...
am.ına ko.dumun iti bu hackde vırusvar benm sıtemde 100 uye var hepsı kullanyor piç kurusu onlarda bse yokda sendemı olıuyor ALLahsız nıe adamları yanlıs bılgılendırıyon . ite bak ya . ben selcuk univ. bilgisayar programcılıgı yuksek lısans bıtırdım master yaptım lan it ben bımıcemmı pc ye zararr verıo vermıo dıe itin evladı. illa ananı burda pazarlamak mı ıstıyon . dunku bebe gelmıs bana ogretecek programı ben bunun okulunu okudum 7 yıl aq senden mı ogrencem it

indirmeyin. çok pis virüs var her yere bulaşıyor. allahtan eset kullanıyorum. çok virüs buldu. böyle paylaşım yapcanma hiç yapma. turuva atları ve solucanlar vermişin resmen. ibnelik. açmnışsın bir site milleti oraya çağırttırıp üye etmeye kalkıyorsun. burası ne güne duruyor. mallığın daniskası.
genc senın yasının karesı kadar virüs yaparım gotten soluk alırsın. gevsek sen bu hackı kullanmamıssın hayatnda bellı. hack cf nın hacklerınn hepsi vırusludur ama hıcbır sekılde pc ye zarar vermez benım pc dede antivirüs var dur yenı konu acıp bendekı esedın de resmını benım pc nınde resmını yuklım nasıl kullandıgımı gosterm sana anasız got edım senıde gor pc kurusu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri