OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Hackshield start service eror code: 200 Hatası çözüm %100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kutlu344
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler daha önce bu konuyu çok araştırmıştım ama işte torrente gir rakamı 2 yap dns ayarlarını değiştir güvenlik duvarında metin2 ye izin ver flan hiç biri işe yaramadı sorun aksine çok basitmiş.. :cool:
Şincik siz eğer her çarşamba günü olan güncellemelerden dolayı metin2'yi silip yeniden kurduysanız bu hatayı alma nedeniniz aynı yere kurmanızdan kaynaklanır . Mesela benim nasıl çözdüğümü anlatayım ; benim metin2 dosyaları flashın içindeydi her yolu denedim olmadı tabi snra metin2 dosyasını kompleten yerel disk C:/ program files klosörüne atınca sorun çözüldü . sizde tam tersini yapın eger D:/ de veya C:/deyse flasha atın ama aynı yerde kurulu olmaması lazım .:ka19:

Evet arkadaşlar yardım edebildiysem ne mutlu bana olmadıysada en son çözüm ve kesin çözüm formattır yapcak bişi yok. Herneyse alıntı yapan arkadaşlara söylüyorm yapcaksanız altına alıntı yazın bari emege saygı . :l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri