mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2 , Server İçin Gerekli Programlar Arşivi | BeqKraL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeqKraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar ,
arsiv.jpg

Arşivimizin İçinde Olan Programlar

*69 GM HELPER
*ATAK SERVER
*FİLEZİLLA
*GM KOD BANKASI
*PUTTY
*NAVİCAT

Program Açıklamaları ;

Navicat Ne İşe Yarar (S.S.S) :

Navicat bir MySQL programıdır. SQL (Structured Query Language) kendisi bir programlama dili olmamasına rağmenhttp://www.turkmmo.com/frm/images/smilies/virgul.gif
birçok kişi tarafından programlama dili olarak bilinir. SQL herhangi bir veri tabanı ortamında kullanılan bir
alt dildir. SQL cümlecikleri kullanarak veri tabanına kayıt ekleyebilirhttp://www.turkmmo.com/frm/images/smilies/virgul.gif olan kayıtları değiştirebilirhttp://www.turkmmo.com/frm/images/smilies/virgul.gif silebilir
ve bu kayıtlardan listeler oluşturabiliriz. SQL cümlecikleri genellikle aynı olmakla birlikte farklı veri tabanı
ortamlarında değişebilmektedir. Ayrıca veri tabanlarının kendilerine özgü SQL komutlarıda vardır. Biz bu
programlama dilini
Metin2' ye aktarıyoruz.

69 GM HELPER (S.S.S) :

BU PROGRAM SAYESİNDE GAMEMASTER , ADMİN KULLANICILARI OYUN SIRASINDA OTOMATİK TÜRKÇE KOD YAZDIRABİLİRLER,
ÖRNEĞİN MOB ATMA LEVEL VERME TARZI GENEL GAMEMASTER KOMUTLARI
ÇOK KULLANIŞLIDIR.

ATAKSERVER NE İŞE YARAR (S.S.S) :

ATAKSERVER OYUNA MYSQL KISMIYLA İLGİLİDİR.
OYUNCU BANLAMA İTEM EDİTLEME GİBİ MYSQL İŞLEMLERİ GÖRÜR ANLIK HATALARI VE VERİTABANLARINI KONTROL EDER
HER METİN2 SAHİBİNE GEREKLİ PROGRAMDIR.

FİLEZİLLA NEDİR (S.S.S) :

Filezilla Serverimizin FTP , SFTP Kısımlarını İnceler Filezilla Sayesinde Serverimizde İstediğimiz Gibi quest , files , sf , npc ...
gibi düzenlemeler yapabiliriz.
Program Çok Kullanışlıdır.

GM KOD BANKASI (S.S.S) :

STANDART TÜM KOMUTLAR BU PROGRAM İÇERİSİNDE BARINMAKTADIR.
OYUN İÇERİSİNDE ZIRH , KILIÇ , KALKAN , TAKI GİBİ KODLAR MEVCUTTUR.

PUTTY NE İŞE YARAR (S.S.S) :

PUTTY SSH BAĞLANMAMIZI YANİ IP ADRESİMİZLE PUTTY GİRİŞ YAPABİLİRİZ
GİRİŞ YAPTIĞIMIZDA OYUN İÇERİSİNDE QUEST ONAYLAMA YAPTIĞIMIZ DEĞİŞİKLİKLERİ ONAYLAMA
SERVER AÇMA KAPATMA REBOOT ATMA FİLES DEĞİŞTİRME BU PROGRAM SAYESİNDE OLUR.

PROGRAMLARI İNDİRELİM ;

Tüm Anlatımlar Bana Ağittir Standart Programlar Olduğu İçin Virüs Total Eklemedim .
Benim Bilgisayarda Virüs Total Adresine Giriş Yapamıyorum Tarata Bilen Varsa Buyursun Fotoğraf Atsın Ekliyelim.

Hepsini Tek Tek Virüs Total Taratmalısınız Virüs Total Taratamıyorsanız Bilgisayarınzdan Taratıp Konuya Resim Koymalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri