- Konular
- 35
- Online süresi
- 45m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 35
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Bugün sizlere İnfinity Teknoloji'nin hazırladığı bir eğitim seti veriyorum. Forumda daha önce paylaşılmış olabilir ama linkler kırık bu yüzden kendim uploadlayıp paylaşıyorum. Bu seti sadece izleyip ben photoshopcuyum diye geçinmeyin çünkü photoshopcu olmak için dersleri ezberlemek değil uygulamak gerekiyor. Bu yüzden " Adobe PhotoShop CS5 " programını indirmeniz gerekiyor ki iyi bir şekilde öğrenebilesiniz. Sanırım forumda sabit bir konuda bu program var linkleri kontrol etmedim ama oradan indiremiyorsanız söylerseniz sizin için portableını uploadlayabilirim ve tabi ki boyutu daha küçüktür bu da kota sınırlaması olan arkadaşlar için iyi olacaktır. Yalnız portable crackli olduğu için konuda paylaşamam çünkü forum kuralları gereğince yasak. Neyse konumuza dönersek bu programı uygulayarak öğrenebilirsiniz çünkü biraz karışıktır ve eğer gerçekten bir photoshop uzmanı, bilgisayarcı ve saire olacaksanız bu tür programları ingilizce kullanmanızı öneririm hem ingilizceniz gelişmiş olur hem de bi yerde bu program karşınıza ingilizce çıktığında sorun yaşamazsınız. Lafı çok uzatmadan içeriklere geçelim ;
Son olarak şunu söylemek istiyorum ki burada örnek veriyorum gezegen yapma var, gezegen yapma videosunu izlerken yapmanızı istediğim şey sadece videoyu izleyip uygulamanız değil adım adım neyin ne işe yardığını öğrenmenizdir. Yine örnek veriyorum OK tuşuna basmadan önce yani yaptığınız değişikliği uygulamadan önce resminize bakın ve sonra OK tuşuna basın ki farkı görüp neyin ne işe yaradığını öğrenebilesiniz.
Bilgisayar sektöründe büyük bi boşluk var çoğu insan işsizim diyor ama inanmayın o kendini geliştirememiş insandır ben inanıyorum ki okullarda ciddi derecede bilgisayar dersleri vermiyorlar siz bu tür setleri indirip/alıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Kendini geliştiren insan işsiz kalmaz.
Not : Anlatım alıntı değildir. Tek alıntı videodur.
Linkler :
Virustotal :
RAR Şifresi Yoktur.
Bugün sizlere İnfinity Teknoloji'nin hazırladığı bir eğitim seti veriyorum. Forumda daha önce paylaşılmış olabilir ama linkler kırık bu yüzden kendim uploadlayıp paylaşıyorum. Bu seti sadece izleyip ben photoshopcuyum diye geçinmeyin çünkü photoshopcu olmak için dersleri ezberlemek değil uygulamak gerekiyor. Bu yüzden " Adobe PhotoShop CS5 " programını indirmeniz gerekiyor ki iyi bir şekilde öğrenebilesiniz. Sanırım forumda sabit bir konuda bu program var linkleri kontrol etmedim ama oradan indiremiyorsanız söylerseniz sizin için portableını uploadlayabilirim ve tabi ki boyutu daha küçüktür bu da kota sınırlaması olan arkadaşlar için iyi olacaktır. Yalnız portable crackli olduğu için konuda paylaşamam çünkü forum kuralları gereğince yasak. Neyse konumuza dönersek bu programı uygulayarak öğrenebilirsiniz çünkü biraz karışıktır ve eğer gerçekten bir photoshop uzmanı, bilgisayarcı ve saire olacaksanız bu tür programları ingilizce kullanmanızı öneririm hem ingilizceniz gelişmiş olur hem de bi yerde bu program karşınıza ingilizce çıktığında sorun yaşamazsınız. Lafı çok uzatmadan içeriklere geçelim ;
- Araçları ve Yenilikleri Tanımak
- Sekmeli Görünümle Çalışmak
- Araç Panelini Kullanmak
- Diğer Panelleri Kullanmak
- Kısa Yolları Kullanmak
- Görünüm Seçeneklerini Düzenlemek
- Photoshopu Özelleştirmek
- 3 Boyutlu Yazı Oluşturmak
- Yaklaştırma Aracını Kullanmak
- Çalışmayı Yeniden Boyutlandırmak
- Çalışma Alanını Genişletmek
- History Paneli ile Çalışmak
- Seçim Aracını Kullanmak
- Action Oluşturmak
- Altın Görünümlü Yazı Oluşturmak
- Animasyonlu Yazı Oluşturmak
- Ateş Topu Görünümlü Gezegen Oluşturmak
- Ay Görünümü Oluşturmak
- Ayak İzi Oluşturmak
- Bulut Görünümü Oluşturmak
- Buton Oluşturmak
- Buzlu Cam Oluşturmak
- Yazıya Buz Efekti Vermek
- Cam Küre Oluşturmak
- Cam Kırıkları Oluşturmak
- Dijital Çiçek Oluşturmak
- Yazı Kutuları Oluşturmak
- Dürbün Efekti Oluşturmak
- Kenarları Yuvarlatılmış Eğimli Çerçeve Oluşturmak
- Eğimli Yazı Oluşturmak
- Gökyüzü Oluşturmak
- Gökkuşağı Oluşturmak
- Gölgeli Yazı Oluşturmak
- Işık Efekti Uygulamak
- Işık Patlaması Oluşturmak
- Yazı Efekti Oluşturmak
- Kıvrımlı Nesne Oluşturmak
- Krom Efekti Oluşturmak
- Mühür Oluşturmak
- Nesneye Hareket Görünümü Kazandırmak
- 3 Farklı Resmi Birleştirmek
- Polka Noktalı Yazı Oluşturmak
- Kara Kalem Çalışması
- Resmi Renklendirmek
- Saç Rengini Değiştirmek
- Simge Oluşturmak
- Akan Su Görüntüsü Oluşturmak
- Su Görüntüsü Oluşturmak
- Top Oluşturmak
- Uzay Girdabı Oluşturmak
- Yağmur Efekti Oluşturmak
- Yansıma ve Aydınlatma Efekti Oluşturmak
- Su Damlası Oluşturmak
- Yazılarla Çalışmak
- Seçim Alanı Görünümünü Yumuşatmak
- Yıldırım Görüntüsü Oluşturmak
- Yükselen Aydınlatma Görünümü Oluşturmak
- Yüz Görünümünü Düzeltmek
- İçeriği Koruyarak Boyutlandırmak
- Mixer Fırçasını Kullanmak
- Resimlere Vignette Efekti Uygulama
- HDR Toning Penceresini Kullanmak
- Lens Correction Filtresini Kullanmak
- Farklı Fırça Uçlarıyla Çalışmak
- Content Aware Fill Özelliğini Kullanmak
- Content Aware İyileştirme Aracını Kullanmak
- Resimlere Grain Efekti Uygulamak
- Puppet Warp Aracını Kullanmak
Son olarak şunu söylemek istiyorum ki burada örnek veriyorum gezegen yapma var, gezegen yapma videosunu izlerken yapmanızı istediğim şey sadece videoyu izleyip uygulamanız değil adım adım neyin ne işe yardığını öğrenmenizdir. Yine örnek veriyorum OK tuşuna basmadan önce yani yaptığınız değişikliği uygulamadan önce resminize bakın ve sonra OK tuşuna basın ki farkı görüp neyin ne işe yaradığını öğrenebilesiniz.
Bilgisayar sektöründe büyük bi boşluk var çoğu insan işsizim diyor ama inanmayın o kendini geliştirememiş insandır ben inanıyorum ki okullarda ciddi derecede bilgisayar dersleri vermiyorlar siz bu tür setleri indirip/alıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Kendini geliştiren insan işsiz kalmaz.
Not : Anlatım alıntı değildir. Tek alıntı videodur.
Linkler :
Kod:
[URL]http://turbobit.net/0ubc6srjxocg.html[/URL]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
RAR Şifresi Yoktur.
Son düzenleme: