Supporta Oyunda Yardım Ve Çıkış butonun orda yardım a tıklayıp Supporta tıklayın
Evet Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunda bir support var
Oyunla ilgili Hata Bilgi Yardım alma Gibi Sorunlarınızı Adminlerden cevap alırsınız Hemen Resimlerle Anlatıma Geçeyim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Evet Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunda bir support var
Oyunla ilgili Hata Bilgi Yardım alma Gibi Sorunlarınızı Adminlerden cevap alırsınız Hemen Resimlerle Anlatıma Geçeyim
Birinci Kısımda Sorununuzla ilgili Şıkkı işaretliyoruz&seçiyoruz Eğer sorun oyunla ilgili ise oyun Uridium aldınız Gelmedi ise Ödeme Sorunları ve diğer türlü ödemeler Oyunla ilgili sorunlar ise genel sorunlara yazılır Apps ise Uygulamalar ile ilgili
İkinci Kısımda ise Cevabı Alıcağınız E-mail i Yazıyoruz Ve cevap geldiğinde İlk Sistem tarafından otomatik gelir 2.gelen ise Adminlerin yazdığı cevaptur Bir örnekle göstereyim
Üçüncü Kısım ise var olan sorununuzu Açıklıyoruz Daha Açık olması için en az 140 harften oluşması lazım yoksa kabul etmiyor.
Son kısım Gördüğünüz Kodları yazıyorsunuz.
E-mail iniz Gönderilmiştir.
Son kısım Gördüğünüz Kodları yazıyorsunuz.
E-mail iniz Gönderilmiştir.
Son düzenleme:
Darkorbit Support'a nasıl mail atılır.
Supporta Ticket Konusu Var. Hatta Videolu Anlatımı Var. Böyle Bi Konu Mevcut Diye Kilitlenebilir. Fakat Sizin Konunuzda da Yararlı Bilgiler Mecvut. Alternatif Olabilir.
Teşekkürler.
Supporta Ticket Konusu Var. Hatta Videolu Anlatımı Var. Böyle Bi Konu Mevcut Diye Kilitlenebilir. Fakat Sizin Konunuzda da Yararlı Bilgiler Mecvut. Alternatif Olabilir.
Teşekkürler.
Son düzenleme:
Değerli yorumunuz için tesekkurler ama mactavish87 de sorunca bnde böyle bir konu yararli olur dedim
ınş olurda
ınş olurdaŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)