Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Karazindan Cfpro 4.12.2012 D3D Menü Aimbot Fly Video Anlatım 5 dk Önce Açıldı...

HACK NASIL BULDUNUZ? 4.12.2012

• SÜPER BAYILDIM :)

• İYİ AMA PİNG VAR

• NORMAL AMA AĞIR

• ÇOK KÖTÜ :(

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

kardes bunda vırus var ama vıruss zararsız bunu bılıyorum :) sureklı bu hacklerı kullanıyorum fakat 03.12.2012 tarıhı saat 24:00 itibarı ıle x-trap yakalıyor bunu benım yenı hackım var onu paylastım 04.12.2012 tarıhlı onu ındr kullan :D ondada vırus var ama bununkıyle aynı genede vırus total ekledm ama vırus zararsız antı virüsü kapat kullan :D

Arkdaslar bu hacklerde '' Trojan '' var trojanda keylogger dir yani bilgisayarda her ne yaparsaniz id pw gizli soru vb her sey direk keylogger dan baska adama gdiyor bende bu hackleri kullaniyodum ve charim calindi sizde bu tuzaklara dusmeyn

evet h4ckde trojen var benimde g ecen gün carım calındı uyarması bende size dikkat edin

Bilader Razer Game Booster İlk Girerken Msne Şifre Felan İstiyor Onu Bir Türlü Cozemedim Yardım Edebilirmisn...?

Hilede Trojan Var Sen İyi Yapıyordun Ama Nolduysa Bu Hiç Güzel Olmamış Ayrıca Pingde Oluyor. :( :( Güncelinin Ve Eski Özellikleri Eklenmiş Olarak Yenisi Bekliyorum...:ka24:;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri