HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 2-3 gündür modemim bozuktu internet gelmiyordu ttnet i aradım hep aynı şeyleri söylediler internet bi gelio bi gidiyodu bende gittim aldım elime adsl kablosun uc çakmak için gereken makineyi taktım yeni kablo yaptım sonra modeme taktım baktım gene girmiyo Alla Allah dedim bide baktım ki abim modeme reset atmış banada girmiyo diye hiç de bakmamıştım adam hiç sormadıda nasıl yapılıyo diye gitmiş bana girmedi dedi :S düzeltmem 5 dk mı bile almadı ama net hızım çok yavaş
kutlıyım mı üzüleyim mi bilemedim
kutlıyım mı üzüleyim mi bilemedim
İnternetiniz sık sık düştüğünde firmayı aradığınızda internet hızınızı düşürerek düzeltiyorlar diye biliyorum.
Yani dünyanın en dandik internet hızınızı dandik kablolar kaldırmadığından düşürüyorlar net hızını
bizde kullanıyoruz hatların komple değişmesi lazım yapıcak birşey yok.
Şuan benim net hızım 8 10 MBPS arası çıkıyor böyle bir hat yapısına sahip firmada çok iyi bile
Yani dünyanın en dandik internet hızınızı dandik kablolar kaldırmadığından düşürüyorlar net hızını

bizde kullanıyoruz hatların komple değişmesi lazım yapıcak birşey yok.
Şuan benim net hızım 8 10 MBPS arası çıkıyor böyle bir hat yapısına sahip firmada çok iyi bile
Son düzenleme:
hız sorunu en fazla indirmelerde yaşıyorum başka sorunum yok modemimin markası Airties rt - 104
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)