farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Point Blank Açılmıyor Yardım Lütfen. [Çözene +Rep]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Josephan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Oyunu yükledim her şey tamam '' Başlat '' diyorum Hotspot vs. gelmiyor öyle kalıyor. Başlat diyorum kapanıyo yani. Neden oluyor bu lütfen yardım. Sorunumu çözene +Rep direk.

Ekran kartın ve sürücülerin güncelmi ? Hotspot derken Hackshielddenmi bahsediyorsun ? Biraz daha acarsan konuyu yardımcı olabilirim

Ekran kartın ve sürücülerin güncelmi ? Hotspot derken Hackshielddenmi bahsediyorsun ? Biraz daha acarsan konuyu yardımcı olabilirim

Ekran kartı sürücülerim güncel. Hotspot değil pardon hackshield. Başlata basıyorum bekliyor hackshield gelmeden kapatıyor kendini. Ne yapabilirim ?

1 : Anti Virüs'ü Devre Dışı Bırak
2 : Ekran Kartı Driver'ini Güncelle
3 : Point Blank > Sağ Klik > özellikler > hedef bul > pbconfig.exe ' i Aç Ekran Kartına Göre Ayarla
4 :Olmaz İse Yeniden Yüklemeni Tavsiye Ederim

Son düzenleme:
1 : Anti Virüs'ü Devre Dışı Bırak
2 : Ekran Kartı Driver'ini Güncelle
3 : Point Blank > Sağ Klik > özellikler > hedef bul > pbconfig.exe ' i Aç Ekran Kartına Göre Ayarla
4 :Olmaz İse Yeniden Yüklemeni Tavsiye Ederim

Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Ayrıyeten bilgisayarında daha önce hack vb. programlar açtıysan kayıt defterini temizlemeni öneririm. İşletim sistemin nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri