Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyunu yükledim her şey tamam '' Başlat '' diyorum Hotspot vs. gelmiyor öyle kalıyor. Başlat diyorum kapanıyo yani. Neden oluyor bu lütfen yardım. Sorunumu çözene +Rep direk.
Ekran kartın ve sürücülerin güncelmi ? Hotspot derken Hackshielddenmi bahsediyorsun ? Biraz daha acarsan konuyu yardımcı olabilirim
Ekran kartın ve sürücülerin güncelmi ? Hotspot derken Hackshielddenmi bahsediyorsun ? Biraz daha acarsan konuyu yardımcı olabilirim
Ekran kartı sürücülerim güncel. Hotspot değil pardon hackshield. Başlata basıyorum bekliyor hackshield gelmeden kapatıyor kendini. Ne yapabilirim ?
1 : Anti Virüs'ü Devre Dışı Bırak
2 : Ekran Kartı Driver'ini Güncelle
3 : Point Blank > Sağ Klik > özellikler > hedef bul > pbconfig.exe ' i Aç Ekran Kartına Göre Ayarla
4 :Olmaz İse Yeniden Yüklemeni Tavsiye Ederim
3 : Point Blank > Sağ Klik > özellikler > hedef bul > pbconfig.exe ' i Aç Ekran Kartına Göre Ayarla
Son düzenleme:
1 : Anti Virüs'ü Devre Dışı Bırak
Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Ayrıyeten bilgisayarında daha önce hack vb. programlar açtıysan kayıt defterini temizlemeni öneririm. İşletim sistemin nedir?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)