Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız :Emre
Soyadınız :Özgüle
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Bursa
Günlük Online Süreniz :Hafta içi 5/6 Saat Hafta sonu 8/10 Saat
Özellikleriniz :Metin2 ile ilgili konulara hakimim.Putty,Nacivat,Filezilla dan orta düzeyde anlıyorum.(Bu konularda tam profesyonel değilim.)
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler):Özelliklerimiz bölümünde söylediklerim.Ayrıca Satış Elemanı veya Msn/Ticket Destek Elemanı olarak çalışabilirim.
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):Belli bir ücret karşılığı çalışacağım.Tabiki deneme süreci olacaktır.Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri:Mars Oyun Hizmetleri /Satış Eleman
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :emre_ozgule@hotmail.com
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler:Şimdiden herkese teşekkürler.
Soyadınız :Özgüle
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Bursa
Günlük Online Süreniz :Hafta içi 5/6 Saat Hafta sonu 8/10 Saat
Özellikleriniz :Metin2 ile ilgili konulara hakimim.Putty,Nacivat,Filezilla dan orta düzeyde anlıyorum.(Bu konularda tam profesyonel değilim.)
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler):Özelliklerimiz bölümünde söylediklerim.Ayrıca Satış Elemanı veya Msn/Ticket Destek Elemanı olarak çalışabilirim.
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):Belli bir ücret karşılığı çalışacağım.Tabiki deneme süreci olacaktır.Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri:Mars Oyun Hizmetleri /Satış Eleman
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :emre_ozgule@hotmail.com
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler:Şimdiden herkese teşekkürler.