Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar şuan pbdo bot açık lakin crack kalmadı yada ben öyle biliyorum şimdi ıd silme fixlendi gemi patlayına daha açılmıyormuş
notepad le crack olduğunu biliyorum lakin ne yaparsam yapıyim s3db dosyasının değiştirilmedik yerini bırakmadığım halde bug report alamıyom sizde içi oynanmış bug report gelen s3db varsa paylaşır mısınız veya neresini değiştirdiğinizi söyleyin şimdiden tsk.....
notepad le crack olduğunu biliyorum lakin ne yaparsam yapıyim s3db dosyasının değiştirilmedik yerini bırakmadığım halde bug report alamıyom sizde içi oynanmış bug report gelen s3db varsa paylaşır mısınız veya neresini değiştirdiğinizi söyleyin şimdiden tsk.....
Öyle olmaz.Bak şimdi notepad++ indireceksiniz.Daha sonra ise edith notepad++ ya tıklayıp biraz sağa doğru kayıp tableacceuntSTX gibi yazı var.Onu silin.Kayit edin ve olmuş durumda ben yaptım kullanıyorumda isterseniz TW verin yapayım?
sorun çözüldü speeedoflight ye nakadan teşekkür etsem azdır kendisini tebrik ediyorum forumun kralı 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...