HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hoşgeldinn
Teşekkür ederim. İyi Forumlar:Hoş geldiniz

Son düzenleme:
Birçok kişi beni tanıyacaktır.
PerverS olarak.
PrivateBilisim ve Devirİnternet.com .Sahibiyim.
Forumda. Ban Yemiştim. Ve Heni Bi Hesap Açayım dedim.
Çok Uzatmadan Konuya Geçeyim ,)
Adım; Batuhan Efe
16 Yaşındayım.
Ankara'da yaşaya
Turkmmo'ya yeni üye olmuş, amacı tasarım paylaşım yapıp dost & arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan biridir.
Kendi halinde, paylaşmayı seven, adamına göre değer veren, tasarımda ve metin2'de kendine güvenen bir kişinin Hesabı'dır.
Hobi | Oynadgı Oyun: Metin2,Counter Strike, Photoshop
Biraz da iyi huylarımdan bahsedeyim; Aşırı şakacıyımdır. Dozuna göre davranırım. Genel anlamda çoğu şeyi üstüme alınmam ve benim dost dediğim kişilerin de herşeyi üstüne alınmasını sevmem. Tasarım, Photoshop, Grafik, Dizayn hayatımın bir parçasıdır. Metin2, Kurulum, Bakım, Onarım gibi işleri hobi olarak yapmaktayım. Bilişim Firmamız bulunmakta. 1. Gün kardeşim diyip 2. gün selam vermeyi unutanlardan değilimdir ve öyleleri benimle sohbet dahi edemezler. Karşımdakinin nasıl biri olduğunu ve neden benimle konuştuğunu anlayabilecek kapasitedeyim. Devamında da beni zamanla tanırsınız zaten.
SonRaki KonuLarda Görüşmek Üzere ..
PrivateBilisim Sahibi ; Mehmet Bey
Devirİnternet İse ; Remzi Bey

Çeşitli Yerlerde Prevers İsmini Duyuyordum , Banlı Olarak . Yorumlarına Baktığım Zaman . İçimden Geçiriyordum Doğruları Sölüyor , Saygılı Niye Ban Yerki ?
Aramıza Yeniden Hoşgeldin .
Aramıza Yeniden Hoşgeldin .