Arkadaşlar bilgisayarımda 4GB ram var windows 7 32 bit kullanıyorum ( 64 bit format cdsi yok) Son günlerde windows 7 beni rahatsız etmeye başladı bende windows xp professionele geçmeye karar verdim ama yine kararsız kaldım sizce windows 7 ultimedia mı yoksa windows xp pro mu ?
Sevgili Arkadaşım 64 bit işletim sistemi rami sonuna kadar kullanır ben şahsen 5 tl ye hem 32 bit hemde 64 bit yüklü windows 7 ultimate aldım Çokta memnunum
Eğer Ultimate Ne Dersen : Windows 7 ome Premiumla Professional in birleşmesidir Yani Eğlenceli İş işletim sistemidir...
Eğer Ultimate Ne Dersen : Windows 7 ome Premiumla Professional in birleşmesidir Yani Eğlenceli İş işletim sistemidir...
Windows 7 - Windows 8 - Windows Vista ve Windows Xp' mi dersen kesinlikle şuan Windows 7 derim.Windows 8 iyi fakat alışmak zor olacak.Xp eski oyunlar için iyidir fakat tüm çıkacak oyunlar Win7 destekliyor.Win7 Sürümlerinden ise en iyisi Ultimate'dir.Ayrıca 32 Bit 4GB ram desteklemiyor diyenler var.Kendi sisteminden bir resim :
Görmüş olduğun gibi tam 64 Bit performansı alamazsın ama 64 bit görünümlü 32 bit.
Kısacası 32 Bit ( Oyunlar İçin )
64 Bit ( Masaüstü-Photosop vs. için )
64 Bit görünümlü 32 Bit ( Hem Oyun hem photoshop fakat çok etkili değil )
İyi forumlar...
Görmüş olduğun gibi tam 64 Bit performansı alamazsın ama 64 bit görünümlü 32 bit.
Kısacası 32 Bit ( Oyunlar İçin )
64 Bit ( Masaüstü-Photosop vs. için )
64 Bit görünümlü 32 Bit ( Hem Oyun hem photoshop fakat çok etkili değil )
İyi forumlar...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)