HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Almanya lokasyon Olabilir Fiyatlarını Yazarmısınız
Kaç gb ram makine almayı düşünüyorsunuz ?
Kaç gb ram makine almayı düşünüyorsunuz ?
Farketmez Yüksek Uygun Fiyat Olsun Kaliteli Para Sorun Degil Hangisini Önerirsiniz
Farketmez Yüksek Uygun Fiyat Olsun Kaliteli Para Sorun Degil Hangisini Önerirsiniz
Performansına ve diğer firmaların fiyatlarına bakıldığında , aslında fiyatları oldukça uygun. Ben size en çok tercih edilen 2 paketi yazıyorum. Dilerseniz merak ettiğiniz diğer paketleri de sorabilirsiniz.
Dedicated S1
[*=left]Intel® Core i7-2600 İşlemci
[*=left]4 x 3.69 Ghz
[*=left]16 GB DDR3 Ram
[*=left]2 TB Sata2 HDD
[*=left]1 Gbit Port
[*=left]Limitsiz Trafik
[*=left]13 İp Adresi
[*=left]225.00 TL / Ay
Dedicated S3
[*=left]Intel® Core i7-3770 İşlemci
[*=left]4 x 3.40 Ghz
[*=left]32 GB DDR3 Ram
[*=left]4 TB Dell HDD
[*=left]1 Gbit Port
[*=left]Limitsiz Trafik
[*=left]32 İp Adresi
[*=left]375 TL / Ay
*Şu an tüm dedicated paketlerimiz indirime girmiş durumda. Tüm paketlerimize geçici bir süre 25 TL indirim uygulanmaktadır. S1 200.00 TL / S3 350.00 TL ' ye gelmektedir.
Performansına ve diğer firmaların fiyatlarına bakıldığında , aslında fiyatları oldukça uygun. Ben size en çok tercih edilen 2 paketi yazıyorum. Dilerseniz merak ettiğiniz diğer paketleri de sorabilirsiniz.
Dedicated S1
[*=left]Intel® Core i7-2600 İşlemci
[*=left]4 x 3.69 Ghz
[*=left]16 GB DDR3 Ram
[*=left]2 TB Sata2 HDD
[*=left]1 Gbit Port
[*=left]Limitsiz Trafik
[*=left]13 İp Adresi
[*=left]225.00 TL / Ay
Dedicated S3
[*=left]Intel® Core i7-3770 İşlemci
[*=left]4 x 3.40 Ghz
[*=left]32 GB DDR3 Ram
[*=left]4 TB Dell HDD
[*=left]1 Gbit Port
[*=left]Limitsiz Trafik
[*=left]32 İp Adresi
[*=left]375 TL / Ay
*Şu an tüm dedicated paketlerimiz indirime girmiş durumda. Tüm paketlerimize geçici bir süre 25 TL indirim uygulanmaktadır. S1 200.00 TL / S3 350.00 TL ' ye gelmektedir.
Dedicated S3
Intel® Core i7-3770 İşlemci
4 x 3.40 Ghz
32 GB DDR3 Ram
4 TB Dell HDD
1 Gbit Port
Limitsiz Trafik
32 İp Adresi
375 TL / Ay Bunu Alıcam +Özel Files Yaptırımı Metin2 İçin Ne Kadar Sağlarsınız + Sınırsız Web Hosting .comlu Site Açma ?
Dedicated S3
Intel® Core i7-3770 İşlemci
4 x 3.40 Ghz
32 GB DDR3 Ram
4 TB Dell HDD
1 Gbit Port
Limitsiz Trafik
32 İp Adresi
375 TL / Ay Bunu Alıcam +Özel Files Yaptırımı Metin2 İçin Ne Kadar Sağlarsınız + Sınırsız Web Hosting .comlu Site Açma ?
İstediğiniz server files özelliklerini özel mesaj olarak iletirseniz , gereken fiyatı çıkartacağım.
Dedicated sunucu alacağınızdan dolayı , mutlaka indirim söz konusu olacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)