Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Çook sevinçliyimmm :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrajeDik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Size anlattım olayı biliyorsunuz.. Ne mi oldu kavga ettik durduk yere çıktığım var dedi ama aslında yok biliyor musun TURKMMO ? Aslnda o da benim gibi..Sadece oku yeter..

Çok sevdim be TURKMMO!.. O kadar bağlandım ki ona. o kadar hoşlandım ki ondan hiç bişi bunu anlatmama yetemez..Onla göz göze gelirken içimden bi et koptu sanki.. Onla konuşurken dilim tutuldu sanki..Ama o...

O kim biliyor musun TURKMMO ? Onu kendi hayatımdan çok sevmeme rağmen, onsuz yaşayamıyacağıma rağmen, onsuz bu gözlerin görmeyeceğine rağmen beni terkeden insan !
Bu zamana kadar yanımda olan gerçek arkadaşlarım oldu, olmayan başka sahte bi yüzle karşımda durdu..Şuan ben kimim biliyor musun TURKMMO ? Ağzında sigarası olan, ellerinde bir boş kağıt ve kalemle kelimeleri kağıda döken, gözleri ise acaba arayacak mı ? mesaj atacakmı die meraktan ölüpte telefonda olan, 17 yaşında artık aşktan soğumuş bir delikanlıyım..
Şu ana kadar yanımda olup bana teselli veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum iyiki siz varsınız..

KUSURA BAKMA TURKMMO, BUNU PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM.. NEDEN BİLİYOR MUSUN? SEBEBİ ÇOK SAÇMA..İSTER OKURSUN İSTER OKUMAZSIN..BU DUYGULAR İÇİMDE KALDIKÇA HER GÜN 1000 ÖLÜP 1000 DİRİLECEĞİM.. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Saygılarla Mücahit

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri