Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Konu Kapatılması Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Autemedon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kasılma yerlerini başka nereye yazacağım anlamadım ?
Hile sadece bir eklenti asıl amaç kasılma yerleri idi. Bir kaç gereksiz moderatör belkide kıskançlığından konumu kapatıyor !
Bu emeğe saygısızlıktır. Benim konudaki amacım kasılma yerleri idi. Ben kasılma yerlerini Metin2 Hileleri bölümünemi yazacağım.
Gerçekten ilginç moderatörleriniz var Turkmmo Ailesi !

http://www.turkmmo.com/metin2-genel/2366664-hile-ile-kasilma-yerleri-autemedon.html

Konuyu acman gereken bölüm 'Metin2 Oyun Klavuzu' ile baslayayım.

'Bir kaç gereksiz moderatör belkide kıskançlığından konumu kapatıyor !' cümlesine gelince, konunu kıskanclıgımdan kapatmıs olsaydım günde 100'e yakın kilitledigim konunun sahibinide kıskanıyor olurdum.
'Bu emeğe saygısızlıktır. Benim konudaki amacım kasılma yerleri idi. Ben kasılma yerlerini Metin2 Hileleri bölümünemi yazacağım.' Senin konunu kilitleyip senin konunu kendım mı acmısım? Ha ayrıca ılk basta belırttıgım gıbı konuyu 'Metin2 Oyun Klavuzu'na açacaksın. Simdi konusma tarzınızı biraz daha düzeltip, isterseniz admine sikayet edebilirsiniz. Bu konuyuda kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri