Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

admin ne oldu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeNTeLMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Admin yeter vallah yeter ayıp size insanları dolandırmaktan başka birşey yaptıgınız yok ne böyle be mmomt2 miş ulan ne kadar basit bir server oldu bu bi sorunu 7-8 aydan beri çözemiyorsanız bırakın bu işleri milletin haklarını yiyosunuz site kapalı yazın 2 setim çalındı formatladım bilgisayarı bi set daha aldım suan o setim var aldıgım set onu kullanıyorum kaç haftadır beklıyoruz acılcak dediniz keske demeyip hepsini bitirdikten sonra birden açsaydınız daha iyi olurdu bune ya dalgamı geçiyonuz adammı seçiyonuz anlamadım gitti satıcam ulan şu editleri kurtulucam artık oyunda realde tanıdıgım samimi oldugum 3-4 arkadaşımda var bıraktırıcam görürsünüz isterseniz banlayın forum üzerinden ama delikanlısınız ya silersiniz siz şimdi bu konuyu yada yazıyı gerçekleri söylemek zoruna gider bizim sayemizde geçiniyosun inşallah allh çıkarır bunu o kadar diyorum sana

Polemick Çıkartma Kardeşim.

Bir Sorunun Varsa Admine Özel'den Bildir.

Sen Böyle Yaparak Destek Değil Köstek Oluyorsun.

İyi Forumlar.

sen karışma buraya geçin bu yardımcı olma ayaklarını yeter ulen sizinle ugrasamıcam sorunumuz daha büyük kolpa insanlar

Bir daha böyle konu açan olursa zaten ben hem forum hemde oyun hesaplarını kapatacağım uyarmadan. 50 kere aynı şeyi yazdırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri